maanantai 23. heinäkuuta 2012

thrilled!

En ole tainnutkaan aiemmin täällä paljastaa, että olen oikeastaan, no, täysi aikataulunatsi. Toki joskus on kiva lööbailla ja olla tekemättä mitään, mutta rehellisesti sanottuna harvemmin. :-D Kouluviikoillakin olevat vapaapäivät aikataulutan miltei minuutin tarkasti, sillä en saa muuten oikeastaan mitään tehtyä, ja koko päivä on vaarassa mennä hukkaan! Lisäksi tarvin joka päivälle jonkin kivan jutun, oli se sitten mitä ja miten pientä tahansa, niin kuin tänään rasiallinen tuoreita mansikoita töiden jälkeen. :-) Joka viikolle täytyy olla suunniteltuna jotain mitä odottaa, joka kuukaudelle oma kohokohtansa. Tänä(kin) kesänä olen ollut tiiviisti töissä, joka päivä kasista neljään, mutta silti olen saanut kesästä aika paljon irti, kun on vain muistanut panostaa viikonloppuihin ja joka ikiseen vapaallaolo -tuntiin. Jonkun mielestä voin olla kauhea niuho (olenkin, haha) ja touhu kuulostaa kamalalle, mutta mikä sen parempaa, kun tuntea elävänsä. :-)


Koska kesä alkaa olla lopuillaan (älkää inhotko minua kun sanon näin, totta se on), ajattelin tykitellä tännekin vähän loppukesän suunnitelmaa, mitä kivvaa onkaan luvassa! 



27.-29.7. Rovaniemi&Oulu -viikonloppu. Kummitytön synttärit ja tyttöjenilta maailman parhaassa serkkuseurassa! Couldn't love more.


3.-5.8. Kotiviikonloppu, Pellon tyttöjä, mummolaa, rantasaunailua ja rentoilua kultatytön kanssa!



10.-12.8. Simerock! Ajattelin piiiitkästä aikaa mennä Simerockiin, ja ottaa jopa kahden päivän lipun! Eniten esiintyjistä kutittelee Jukka Poika, Chisu ja PMMP. :-) Koska perinteiset TwinCitytkin jäivät tänä vuonna väliin, yritetään kompensoida Simellä. Toivottavasti saan Koon herroineen seurakseni, teen parhaani. ;-)

17.-19.8. Likkojen Lenkki -viikonloppu Oulussa! Oulun lisäksi yritän ottaa maanantaille vapaapäivän, jotta pääsen Villen kanssa taas Ruotsiin, siellä odottelisivat pienimuotoiset synttärijuhlat. :-)


31.8- Töiden loputtua suuntaan todennäköisesti hetimiten Lappeenrantaan viettelemään miltei parin viikon lomaa. Suunnitelmana käydä myös viikonloppuvisiitti Helsingissä!


Semmosta jännää tuloillaan siis täällä! Kovastihan tuota tekisi mieli suunnata syksyllä ennen opiskeluryöpytyksen alkamista myös johonkin ulkomaan reissulle, tällä hetkellä äkkilähtö mihin tahansa lämpimään houkuttelisi... Ensi vuodelle on kuitenkin melko paljon muutakin rahanmenoa tiedossa, joten ehkä reissuhaaveita on lykättävä joksikin aikaa. :-) Sitten kuitenkin viimeistään suunnataan johonkin, kun maisterin paperit on kourassa, promised!


Nyt kömmin kuitenkin suihkuun ja sitten viltin alle katsomaan Sinkkuja. Koko viikonlopun kestänyt kurkkukipuilu yltyi tänään pieneksi kuumeeksi - fiilikset siis korkealla. Onneksi tulevat suunnitelmat ja syksyn odotus piristää tätäkin olotilaa kummasti! :-)

Yy

Ainiin. Kuvat toissaviikonloppuiselta Kemijärven reissulta, joka oli HUIPPU! Superkiitokset Kirsille seurasta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti