sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Superhyväsunnuntai.

Eilen päätin, että tänhään mie istun alas, ja otan asiaksi kirjottaa tänne.
Ja hyvä että päätin, ko tänhään mulla tuliki sitte oikein inspirashuuni kirjottaa, ko jostaki syystä minut valtasi kauhean hyvä mieli. 



Kyllä tässä onki taas menny monta viikkoa pikkusen matala paihneessa. Ei nyt mitenkhään varsinaisesti ole ollu ihan paskaakhaan, mutta ei kyllä mithään hehkutusihanaaauringonpaistemieltäkhään. Semmosta perustylsääeloa.Taas piti vain pysähtyä sekunniksi ja oikeasti kattoa, että mitä tässä ympärillä on. Ja tänhään mulla tuli taas se hassu olo, että mullahan on oikeasti kaikki kauhean hyvin. 
Enkä ole nyt sarkastinen ;) 
Mulla on maailman ihanimmat pojat (vaikka ne ehkä välilä tai ainaki joka päivä saapi minut raivonparthaale), hirveän kiltti ja huomaavainen siippaki kyljessä, josta ei kelpaa valittaa, ihanimmat ystävät ja ei-yhtään-hassumpi kotiki. Ja työpaikkaki on vielä oikein mukava! Sitte ko näihin vielä lissää sen, että mitä kaikkea kivvaa on tulossa, niin pitäs kyllä yrittää nyt pikkusen tsempata tätä hyvän mielen pitämistä. Asiat vois olla aika paljon huonomminki...







Ens viikola olis hurjat kolme päivää töitä, mitä seuraaki sitte kokonaista viis päivää vappaata. :) Juuso on hokenu koko viikonlopun, että se haluais tehä kakun, niin totta meän häätyy se sitte väkertää nuitten vappaitten aikana. Äiskän viikonloppu oli tällä viikola sen verran lyhyt, ettei nyt sitä kerenny tehä, saatikka että ois ollu aineksia leivoskella. Joten se tehhään sitte vaikka torstaina! :)



Ens viikola pitäs saapua myös uus pesukone ja muitaki tilattuja tavaroita. Keittiöki alkaa olheen kohta valmis, muutamia pikkuseikkoja ottamatta huomioon... esim. liesituuletin ei ole vielä hetkeen paikalhaan, sähköhommat on tekemättä, sokkelit ja lattialistat pois, pari reikää seinässä ja muutamat paneelit vielä pois paikalthaan. Mutta suurin osa on tehtynä, ja pitäs olla onnellinen, että pystyy tekheen kuitenki jo kotona ruokaa, eikä tarvi ellää pelkälä uuniruala :) 




Vähän suunnittelima piettää jonku näköset pippalontyngät, ko kaikki on sinnepäinsuurinpiirthein tältä errää valhmiina, ja seki piristi mieltä kummasti, ko on jotaki huisinhauskaa mitä oottaa.. ;) 










Mitähän mie vielä hehkuttaisin, tässä hyvän mielen huumassa? Noh, ehkä mie jätän nyt tähän. Voipi olla että huomena taas ei kauheasti naurata, mutta mie yritän pittää tämän olon ees tämän päivän kuitenki! :)

Räpsyt varastettu we♥it



Heipppppaaaaaaaaaaaa,
Koo


ps. 




2 kommenttia: