maanantai 11. kesäkuuta 2012

Meistä tuli muurareita.






Lauantaina vietettiin tosiaan luokkakokousta ala-asteaikaisten kavereiden kesken. Ja apua, olihan kivvaa! :) Vaikka suurimman osan kanssa melko usein nähdäänkin, oli ihan huippua istua kiireettä alas, nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta, selata nolostuksen vallassa vanhoja valokuvia ja nauraa vedet silmissä lapsuusmuistoille. Ollaan oltu kyllä melkosia, lämpimät terveiset vanhoille opettajille. ;)

Eilinen menikin sitten kokonaisuudessaan toipuessa illasta. Osasyyllinen väsymykseen saattoi olla kuvassakin näkyvä shottiruletti... Kuningasideoita, ei voi muuta sanoa. :) Oli kuitenkin ihanaa olla kokonainen päivä tekemättä oikeastaan yhtään mitään: aamulla Villen lähdettyä kotimatkalle katsottiin Tiinan kanssa telkkaria ja naurettiin illan tapahtumille, nukuttiin päikkärit, ja Tiinan lähdettyä kävin vielä äidin kanssa kukkatarhalla, nukuin toiset päikkärit, katsoin leffan ja lopulta kampesin yöunille. Rankkaa.

Työviikko alkoi tänään taas melko nahkeissa merkeissä, mutta töiden jälkeen näin kavereita pitsan ja juorujen merkeissä. Kotiin tultuani selailin vähän koulujuttuja, ja sieltä tulikin enemmän kuin hyviä uutisia. :) Niistä johtuen aloin jo odottaa syksyä (fail). Onneksi kesäkin on aika superi - istun para-aikaa takapihan terassilla, nautin ilta-auringosta ja vetelen naamariin tuoreita mansikoita. Ja ensi viikolla päästään Villen kanssa mökille, jee! Elämä on aika kivvaa. :)

Yy





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti