perjantai 29. kesäkuuta 2012

mitä kuuluu?









Pelkästään hyvää, aurinko paistaa ja Spotify soittaa Kids aren't safe in the metro, nam! Tänään loppu mökkeily, nyyh, mutta toisaalta on kotona olemisessakin puolensa, kuten vesivessa. ;) Juhannus meni rauhallisissa merkeissä kotona ja mökillä, sää suosi ja sain nauttia vähän kaikkien seurasta - kävin juhannusaaton visiitillä tyttöjen vuokraamalla mökillä heti aamusta, mistä jatkoin kotiin veljen perheen ja toki isän ja äidin seuraan. Loppuilta saunottiin Villen kanssa omalla mökillä, tehtiin rantanuotiolla herkkuruokaa ja ihailtiin yöttömän yön aurinkoa. Enpä yhtäkkiä keksi juurikaan mitään parempaa. :)

Viikko on mennyt älytöntä vauhtia. Sain pienen paniikkikohtauksen töissä kun tajusin, että sunnuntaina alkaa heinäkuu. Heinäkuun oikeastaan kaikki viikonloput on jo buukattu täyteen mikä taas tarkoittaa sitä, että kohta kalenteri käännetään jo elokuulle. Eikä, en ole ehtinyt tehdä vielä mitään kesäjuttuja! Syksy täytyy perua ja kesävuorokausia tehdä lisää!

No, on kuun vaihtumisessa yksi hyväkin puoli. Palkkapäivä + Riikka = pure love. :) Huomenna mennäänkin äidin kanssa Rovaniemelle sen kunniaksi katsomaan olisiko alennuksista enää mitään jäljellä. Illalla jos innostun, ajelen vielä Riikan ja Joonaksen luo saunomaan. :)

Mutta nyt jatkan rauhallisesta perjantai-illasta nauttimista, viettäkäähän tekin ihana viikonloppu!

Yy

Ps. Jäihän meille taas tällainenkin kaveri lomalle.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti