keskiviikko 26. syyskuuta 2012

friend or foe?

Olen täysin haka tässä muuttojutussa. Eikö niin, että kannattaa käyttää koko pakkaamiseen varattu viikko tehokkaasti viettämällä mahdollisimman paljon aikaa ystävien kanssa, ja jättää hmm lähes kaikki pakkaaminen viimeiseen iltaan (eli huomiselle)? Ja siivous?






weheartit.com


Miksi mulla ei voi olla noin söpöjä matkalaukkuja? Tai miksei ne olemassaolevat matkalaukut voi järjestäytyä itsestään noin söpösti?

Ehkä menen suosiolla tästä nukkumaan, jaksanpa huomenna ainakin panikoida sitten hyvin levänneenä. Paitsi pakko kyllä vielä sanoa, että silti kannatti mielummin viettää tänään ilta Katin seurassa kuin pakata! Haettiin Wingstonista ruokaa ja Makuunista jälkkärisuklaita, juotiin viiniä, katsottiin Sinkkuelämiä ja naurettiin mahat kipeiksi - onko muka jotain parempaa? :)

Yy



2 kommenttia:

  1. Hyvältähän siellä näytti, pakkaamisen suhteen ;) ei kannate turhaan stressata.. Wingstonit oli hyvää ja seura parasta! iksu tulee kun lähet tuonne etelään;) onneksi ne junat kulkee molempiin suuntiin, jos sitä itsekin pääsisi käymään kylässä<3
    /Kati

    VastaaPoista
  2. Jee, kaikki kamat autossa ja huomenna ajetaan kuorman kanssa uuteen kotiin! :) Kiitos murunen tsemppi-illasta, se teki oikein terrää! Ja ainiin, jätin Pian huostaan sulle pienen yllärin, pyysin, että se tuo sulle sen ko on käymässä kaupungissa! Muistuttele sitä, jos ei kuulu mitään. :) Suukkoja, tule kylään!<3 -Y

    VastaaPoista