torstai 13. syyskuuta 2012

sum it up!

Heipparallaa!

Istun tällä hetkellä tässä koneella rättipuhkipoikkiväsyneenä, syön mustikoita (uusi valkoinen toppi päällä, not good) ja kirjoitan tätä, vaikka oikeasti minun pitäis olla tyhjentämässä nuita viittä matkalaukkua ja kassia kesän jäljiltä kaappeihin, hinnoittelemassa kirpputorikamoja, siivoamassa ja miettimällä paljonko viitsin pyytää Ikean keittiönpöydästä, kun myyn sen eteenpäin kaverille. Kuten arvata saattaa, edellämainitut aktiviteetit hoituvat ilmeisesti itsestään vallan mainiosti ja oikeasti voin hyvällä omalla tunnolla hengata tekemättä mitään. :) You wish.

Siitä huolimatta halusin tulla vähän summaamaan kulunutta kesää. :) Vaikka se menikin pääsääntöisesti töissä, olen siihen kaikilta osin melko tyytyväinen! Ensinnäkin itse työt olivat täysi napakymppi, viihdyin mielettömän hyvin, sain hyvää kokemusta ja ehkäpä muutaman suhteenkin luotua tulevaisuutta ajatellen. :) Vaikka vapaata oli vähän, sain viikonloput käytettyä lomailun suhteen melko tehokkaasti - näin kavereita, reissasin melko ahkeraan varsinkin Oulussa, vietin aikaa Villen kanssa ja tein aika paljon juttuja ihka ensimmäistä kertaa. :)





Urheilun suhteen laiskottelin liikaa, pöh, mutta toisaalta täytin kesän alussa asettamani tavoitteen - juoksin useita tunnin lenkkejä maastossa. Toisaalta on myönnettävä, että kokonainen tavoite oli juosta tunnin lenkki maastossa kevyesti, muttei yhtään tekemääni lenkkiä ehkä ihan kevyeksi mene väittää. :D Likkojen Lenkin 8 km juoksulla aikaa meni noin 40 minuuttia, ihan tarkkaan en tiedä. Kokemus kuitenkin aikaa parempi, ja ensi vuonna ihan varppina uudestaan jos vain aikataulut antaa myötä!



Lisäksi kesään kuului Riikka-tyylille tuttua toilailua, kuten puhelimen kadottamista ja lompakon unohtamista toiselle paikkakunnalle ja sen huomaamista vasta ollessani liikkuvassa junassa. :) Lisäksi ehdin juhlia, nauraa paljon, kalastaa ja nukkua veneessä, kuunnella sateen ropinaa piha-aitan kattoa vasten, saada uusia tuttuja ja käydä piknikillä.






Mitäkö sitten syksy tuo tullessaan? Uuden kotikaupungin, uuden kodin, paljon junassa istumista, ehkä uuden työpaikan, gradun kirjoittamista ja muiden opiskelujuttujen parissa puurtamista ja taas sali- ja muun liikuntarytmin löytymistä (toivottavasti). Vaan sitä kaikkea ennen pitäisi vielä pari viikkoa vietellä täällä Rovaniemellä, järjestää läksiäisjuhlat, pakata muuttotavarat ja käydä vähän koulussakin. Katsotaan selvitäänkö kaikesta kunnialla, nyt voisin ainakin aloitella sillä siivouksella!

Iloista viikonloppua!

Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti