lauantai 27. heinäkuuta 2013

Hetkiä heinäkuulta.

.... ja ehkä vähän kesäkuultaki.
Uskokaa tai älkää, en ole vielä nujertunu tämän kuun työtuntien alle, taikka paahtunu tuossa heltheessä, tai minkhään muunkhaan takia kuukahtanu, 
täälä olhaan ja porskutethaan etheenpäin. 
Niin tiihviisseen tahtiin, että tuntuu ettei ole aikaa tehä yhtään mithään. :o

Juhannuksena olima mökilä, ja kuviahan kerty sen sata Jennan kamehraan, mutta koska tämä oli ehottomasti paras niistä, niin olkoon tämä ainoa julkasukelponen. :D Meitähän perinteisesti ahtautu 18 ihmistä 70 neliön mökhiin, joten tunnelma oli varsin tiivis. :) Muttah... sopu sijaa antaa.


Poikien kans on käyty hurvittelemassa jos jonki näkösillä markkinoila, ja olihan se hauskaa.. :)



Juuso kun tykkää "leipoa"  kakkuja, niin pitihän se jokakesänen tuoreila mansikoila kuorrutettu kermakakkuki väsätä. :) Tämäki oli niin haasteellinen kakku, että pohja oli kaupasta ostettu ja sieltä myös valhmiit mansikka ja valkosuklaa-lime -rahkat välhiin, kermat vaahotettu pääle ja läjä mansikoita lopuksi. :) Mutta oli se pojat hyvvväääää!


Olen tässä tosihaan parit 6 päivän työviikot tehny, niin ei kauheasti ole jääny vapaa-aikaa viettää poikien kans, niin on sitte illoila käyty seku ajelemassa jos missäki. :)



Myös kesäkynnet on Jennan kans väännetty! Omat on tosin pikkusen jo kärsinheet kuormien purkamisesta sun muusta, mutta ei se vissiin haittaa.


Perinteisesti kävimä viettelemässä iltaa Hovissa Poikkinaintiajo viikonloppuna! 
Ja oli kyllä hauskaa, ja ilta suju muutenki varsin öh...... sumeasti. :D



Lopuksi vielä kuva maailman hauskimmasta Artusta. <3
"PUUUUU PETE!!!! aaaiken kojjjaaaaaa..... PUUU PETE!!!!!
mmä-mmä-mmä-mmä-määäkääää......."



Koo




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti