tiistai 6. elokuuta 2013

Puumalan rannassa komiata poikaa...

Heihoi! Hengissä ollaan, just tällä hetkellä kylläkin vain täpärästi. Sanottakoon selitykseksi, että meillä oli eilen rapujuhlat... Ristus mikä reissu! Hauskaa kuitenkin oli, ja kuvia sieltäkin varmasti luvassa jossakin vaiheessa, kunhan saan ne käytyä läpi. Nyt ajattelin hakata eetteriin kuva-aineistoa kuitenkin viime keskiviikolta, kun vietettiin Villen kanssa yhteinen vapaapäivä Puumalassa. :) Päiväretken jujuhan oli kiva festaritapahtuma Puumalan Siltakemmakat, jonka tuona keskiviikkona korkkasi upeaupea Katri Helena! Lähdettiin kuitenkin köröttelemään kotoa jo aamupäivällä, ja vietettiin koko päivä kierrellen festarialuetta ja pientä Puumalan kylää, istuskeltiin kahviloissa, syötiin hyvin ja nautittiin ihanista jälkkäreistä. Kerrassaan onnistunut ja ihana päivä!


















Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisempänä huonolaatuinen räpsy uskomattomasta Katrista! Voitaisko nyt sopia tässä ja nyt, että miekin olen 40 vuoden päästä yhtä kaunis ja yksinkertaisesti lumoava? Kiva!



Huh, nyt taidan ottaa vielä yhden lasillisen limua (helkkarin rapulaulut ja välivodkasnapsit!) ja painua unille. Kivaa viikon jatkoa!


Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti