lauantai 11. elokuuta 2012

Jos mä kuolen nuorena, kunpa silloin olisi pakkasta.

Päivä alkoi parilla jaksolla OTH:ta, minkä jälkeen hikoilin tunnin kuntopyörän selässä, kävin aamusaunassa, söin pitkän aamiaisen ja lueskelin lehtiä, kävin leikkimässä lastenhoitajaa, nautiskelin Pian kanssa päiväkahvia&jäätelöä, kuuntelin Heli Kajoa repeatilla ja tein kahden ja puolen tunnin kuulumistenvaihto-lenkin vanhan ystävän kanssa. Nyt lasillinen punaviiniä, vielä pari jaksoa OTH:ta ja lauantai alkaa olla paketissa. :) Sanoisin, että rentoiluviikonloppu oli tähän saumaan niin paljon parempi vaihtoehto, kuin Simerock-riehuminen!

Ja koska mulla on ens torstaina kampaaja, niin kaivoin ajan kuluksi ja insipaatioksi arkistojen kätköstä muutamia vanhoja kuvia noin kahden vuoden sisällä vilahdelleista hiustyyleistäni! Tässäkin päässä on kyllä nähty jos millaista reuhkaa (eikä vähiten siitä syystä, että Koo haaveili koko lapsuutensa&nuoruutensa kampaajan urasta, ja kuka olisikaan ollut otollisempi yllytettävä hiuskokeiluihin, nimim. laikukkaan violetti tukka pikkujoulujen kunniaksi, jota piiloteltiin äidiltä seuraava viikko tonttulakin alla, haha).










Ah, otsatukkakuume on tällä(kin) hetkellä aika kova, samoin liukuvärjäys nakertaa mieltä... :) No, varmaa ainakin se, että pituutta lähtee. Vaan nyt tosiaan vielä OTH:n pariin hetkeksi!

Yy

Ps. Ulkona on pimeää. Kuin outoa.
Pps. Pakko vielä lisätä, ettei kukaan luule muuta - Koo on oikeasti varmaan paras kampaaja, jolla olen ikinä käynyt. :) Ja vieläpä täysin itseoppinut, repikää siitä!

2 kommenttia: