tiistai 7. elokuuta 2012

Those three words are said too much, they're not enough.

Kyllä, vähän jäi soimaan tuo Koon linkittämä Snow Patrol päähän. Eikö teileki? Ja kyllä, vähän on tullu myös koukututtua liikaa taas One tree hilliin viime aikoina. Vaan silti haluaisin höpötellä vähän viime viikonlopusta, joka oli ihana!






Nukuin lauantaina pitkään, minkä jälkeen nappasin Jonnan kyydille ja huristeltiin Rovaniemelle. Pyörittiin päivä kaupoilla, kahvilla, jätskillä, ja nautittiin upean upeasta auringonpaisteesta ja lämmöstä. :) Haettiin Pia junalta, evästeltiin ensimmäistä (ja ehkä viimistä) kertaa minun parvekkeella kuohuviinin kera, ja lopulta tanssittiin kuppilassa aamuun asti. Ainiin, ja alkuiltaa vauhditti kummasti naapurissa meneillään olleet hääillan lavatanssit, kelpaa! :)

Sunnuntaina syötiin aamiaista parvekkeella, nähtiin lisää kavereita, ajeltiin takasin Pelloon, tehtiin Pian kanssa ruokaa (noniin, Pia teki ruokaa ja mie nukuin sohvalla, myönnettäköön) ja vielä ennen unta käytiin uimassa. :) Eilen vietin sitten iltaa puolestaan Jennan kanssa, jonka kävin heti töiden jälkeen varastamassa mummolasta, ja hyvin rennoissa merkeissä meni meilläkin. :)

Ja vaikka tänään oli huono päivä töissä, en pääse yli siitä ajatuksesta, että aamulla herätessä ilma tuoksu ihan syksyltä. Enkä oikeastaan vois olla siitä yhtään onnellisempi, tätä syksyä on nimittäin odotettu. Varsinki, ko tänään varmistu se, että siitä tulee ihan oikeasti totta - muutan syyskuussa Lappeenrantaan. Saatiin tänään ihana asunto, ihanalta paikalta, enkä jaksa oottaa enää päivääkään, että siitä tulee koti!

Eli semmosta jännää siis tänne, pää jyllää jo hurjasti muuttojuttuja! Siispä lähenki ehkä purkamaan tätä seinillehyppy- fiilistä lenkille änyyteenytt! Palaillaan pian!

Yy

"If I just lay here, would you lie with me and just forget the world?"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti