keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Hinkukärpänen

Voi hinkujen hinku - salille nimittäin! Salikortti loppui sunnuntaina, ja alkuperäinen suunnitelma oli hakea uusi vasta parin viikon päästä, sillä lähden ensi viikolla pohjoiseen, joten kortista menisi melkein viikko hukkaan. En kuitenkaan ehkä tiedä pystynkö odottaa niin kauan, vai "sorrunko" jo ennen viikonloppua. Olen kyllä treenaillut kotona, tänäänkin vedin hyvän toiminnallisen setin samalla, kun taustalla pauhasi Jutta ja superdieetit. :D Mutta jotenkin en saa ihan siitä samasta fiiliksestä kotitreenillä kiinni, höh.


              

              

                 
                                                               

Olen kuitenkin tosi iloinen, että treenikärpänen on purrut. :) En tiedä oletteko jo ihan kypsyneitä tähän treenaushehkutteluun ja muihin treenijuttuihin, mutta enpä ajatellut näitä lopettakaan, haha! Oma inspiraatio saa nimittäin ehdottomasti nostetta musiikista, kivoista kuvista ja hahaa - blogeista! Niinpä saatte kärsiä näistä jatkossakin ja uskallan veikata, että sitä enemmän mitä kovemmin kesää kohti mennään. ;) Itsellä nimittäin suhteellisen kova kesäkunto-projekti meneillään, ja ajattelinkin kirjoitella siitä tänne vielä isomminkin juttua. Nyt kuitenkin unta, olen ihan poikki! Onneksi huomenna on jo torstai. :)


Yy

kuvat weheartit

3 kommenttia:

  1. Hyvä Riikka, mie ainaki jaksan jauhaa treenaamisesta ja ruokahommista vaikka kyllästymisee saakka! t.hensku (uusi lempinimeni henpan tilalle) :)

    VastaaPoista
  2. Heh mahtavaa, kiitos HENSKU, oletki mai soulsisteeeeer! Ps. Mie kyllä olisin digannu siitä Hemmosta, hahahaha :--D -Yy

    VastaaPoista
  3. Hah, makustelin sitä Hemmo nimeä päivän..mutta Emman ja Mikon Heimo-vauvaa kutsutaan Hemmoksi, joten tästä tulisi sekaannuksia ;)

    VastaaPoista