torstai 28. helmikuuta 2013

Swallowed by the sea.

Onneksi ei syö tällä hetkellä naista juuri ollenkaan. Korvissa humisee, nenä vuotaa ja silmiin nousee kyyneleet joka ikinen kerta, kun edes miettii nielemistä. Kuumetta ei kuitenkaan nouse, tietenkään, että pöpö pysyy hengissä mahdollisimman pitkään. Eikä siinä vielä kaikki, ehei, vaan sokerina pohjalla hienoinen ärsytys siitä, että ulkona on aivan mie-le-tön keli ja kaikki muut lähtivät nauttimaan siitä mökille. No mutta, ei hätä tämän näköinen, onhan mulla täällä kotona seurana kolme tekemätöntä ja keskeneräistä koulutehtävää, joihin hautautua nuhanenineni ja ärsytyksineni. Good for me.







No, oikeasti vaikka olenkin nyt naama nurinpäin, mulla on takana aika upea viikko sairasteluista huolimatta. Meillä on vieraita Sveitsistä, ja ollaan vietetty huikeita yhdessäolo-iltoja. :) Viikosta luvassa ainakin muutamia Instagram-kuvia vähän myöhemmin, nyt pitäisi jaksaa puurtaa vielä ne keskeneräiset koulujutut valmiiksi ja parantaa tämä hermojaraastava tauti, että pääsisin vieraiden kanssa viettämään viimeisiä lomahetkiä.

Treenaamaankin tekisi mieli. Koko viikko on mennyt sairastelun ja kiireiden takia treenaamisen ja syömisienkin suhteen ihan ohi. Tälläkin hetkellä tekisi mieli vain tuhota sveitsiläisten tuomat tuliaissuklaat, mutten ehkä viitsi tuhlata niitä, kun en edes maista mitään. Ai että kuin hienoa. Ei meillä taida kyllä juuri muutakaan tuolla kaapissa olla ja Ville vei autonkin mukanaan, joten taitaa päivän ruokailut rajoittua kahteen vaihtoehtoon - suklaisiin tai kotipizzaan. Jippii. Kesäkunto here I come.






Ai että miten paljon positiivista energiaa tästä postauksesta huokuu. :D Viettäkäähän te sen kunniaksi kiva ja rempseä loppuviikko, ja pysykää terveinä!


Yy


Kuvituksena toimi tällä kertaa muutaman viikon vanhat treeninjälkeiset fiilistely-kuvat, jolloin meininki oli hippasen parempi :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti