keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Talvi, lähetkö meneen?


Valitan äärimmäisen harvoin säästä, koska mielestäni se on a) täysin turhaa, b) täysin asenne- ja pukeutumiskysymys. Sitäpaitsi pohjoisessa olen tottunut siihen, että talvi on yhtä kuin kaksi metriä lunta ja -25'' marraskuusta huhtikuuhun. Rakastan vuodenaikojenvaihtelua, neuleita, lämmintä kaakaota ja montaa muutakin talveen kuuluvaa juttua. Mutta nytton meinaan mitta täysi. Olen luuseri, tiedetään, mutta ihan oikeasti tarviiko joka aamu auton päällä olla 10cm uutta lunta?! Kamooon nytte. Onneksi Ville oli tänään maailman kultaisimpana putsannut mulle auton valmiiksi yövuorosta tullessaan, joten tänäaamuna lumisetti ainoastaan hymyilytti, mutta sovittaisko silti, että ei enää?



Ja kuten tästä kaikesta talviangstista on pääteltävissäkin, olen tällä hetkellä kovan kesäikävän kourissa, ja ajattelin jakaa tätä vähän teidänkin kanssa! Kuten joskus jo vähän paljastinkin, luvassa on ensimmäinen kesä piiiiiiiiiiitkään aikaan, kun olen oikeasti ilman töitä. Teen gradua ja pari suurempaa syventävien opintojen kirjapakettia, ja that's about it velvollisuuksien osalta, ahh! :) Toki tiedän, että tuo kuulostaa paljon helpommalta mitä onkaan, ja veikkaanpa, että elokuun lopulla kiristelen niiden kanssa hampaita ja nieleskelen itkua. :D No, jospa oikeasti yrittäisin tsempata, ainakin sateiset päivät!



Mitä sitten odotan tulevalta kesältä? Aurinkoa. Rusketusrajoja. Ajattomuutta ja kiireettömyyttä. Mökkeilyä. Rantasaunaa ja jokeen pulahtamista. Kylmää siideriä ystävien kanssa terassilla. Veneessä istumista yöttömässä yössä. Ajanviettoa Helsingissä ja Oulussa. Maxihameen ja shortsien käyttämistä. Tuoreiden hedelmien syöntiä kalliolla maaten ja aurinkoa ottaen. Aurinkorasvan tuoksua ja päiväunia ison hatun varjossa. Ja niin paljon kaikkea muuta. :)




Kirjoitin viime viikolla kalenteriin perjantain 24.5. kohdalle KESÄLOMA ALKAA. Miten riemuidioottina siitä on sallittua olla?! :) Toisaalta se tarkoittaa sitä, että tässä on nyt siis ihan vähän reilut kolme kuukautta aikaa saattaa kesäkunto-projekti päätökseensä, hups. Miksi olen aina joka asiassa myöhässä (kuten tänäaamuna junasta)?! :D No, ei mahda minkään, nyt vain hurjaa tsemppiä päälle! 



Tavoitteenahan ei ole siis mieletön tikki (ainakaan vielä), vaan itse olen nimittänyt sen bikinikunnoksi - että tuntuisi kivalta vietellä kesää bikineissä, shortseissa ja lyhyissä kesämekoissa. :) Eniten treeniä vaadin itseltäni ehdottomasti keskivartaloon. Samalla alueella näkyy myös valitettavan helposti se, mitä suuhunsa laittaa. :D Sen suhteen pitäisikin tsempata nyt aivan erityisesti, ainaki tämä reilu kolme kuukautta. ;) Kokonaisiin lakkoiluihin en enää lähde, mutta annoskoot, 3h välein syöminen ja veden juonti on asioita, mihin pitäisi ehdottomasti kiinnittää huomiota. Olen hirveä ahmija, annoskoot voisi helposti melkein puolittaa, sillä puolet ruoasta päätyy lautaselle pelkästään silmillä syömisestä. Viimeaikoina olen tässä jo vähän petrannut, mutta enemmänkin olisi vielä tehtävissä. Vettä juon aivan liian vähän, päivittäiseen määrään saisi heittämällä lisätä 2 litraa. Samoin se 3 h välein syöminen - mikä siinä on niin vaikeaa?!







Tämmösiä kesä- ja treenisuunnitelmia kuitenkin siis täällä! :) Pidän teidät varmasti ajan tasalla tuosta kesäkunnon saavuttamisesta, samoin myös kesäfiilistelyistä. ;) Nyt kuitenkin unille, että loppuviikko ja varsinkin perjantai tulisi mahdollisimman pian, luvassa kaikkea kivvaa täällä Rovaniemellä, jeeeeess! :) Iloista loppuviikkoa teillekin!




Yy

kaikki kuvat weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti