maanantai 24. kesäkuuta 2013

eiotsikkoa.

Taitaa olla jo aika selvää kuka on voittanu "Maailman surkein päivittäjä" -tittelin... Plääh! Nyt en ees luppaa yrittää parantaa tapojani, ko ei se näytä tepsivän sitte yhtään. Noooh, kai se on kiva, että kerran puolessa vuessa saa meikäläisen päivityksiäki. Onneksi Yykkä on hoijellu ihan kiitettävästi oman osuutensa tästä. Reipas piika!



Mitäpä teile kertosin? Päivät on hyvin sammaa tasapaksua arkea, joka on ehkä yks osasyy siihen, ettei päivityksiä ole herunu. Remppaki jumittaa, joten siitäkään ei ole uutta kuvvaa laittaa. 
Sen kuitenki voin kertoa, että tänä kesänä olen oikeasti yrittäny nauttia hellepäivistä (vaikka suurimmalta osin ne on saanu vietellä kassan takana...), ja jäätelöäki on kulunu jo reippaasti yli sallittujen määrien. Noh, kai sitä kesälä saa pikkusen maistaa.... Myös talviturkki saatiin vihdoin ja viimein heitettyä jokheen, tosin apuna saatto olla muutama rohkasuryyppy. :) 



Remontti tosiaan on seisonu tovin, ja nyt tuntuu taas, että ois kiva saaha edelliset lophuun, että sais jatkaa seuraavaa paikkaa... oikeastihan ei kyllä kiinnostais, saati jaksattais alottaa ees uutta hajotusta, muttako mulla on niin hyvät visiot taas.... :) että voisko joku tulla minun työpäivän ajaksi tekheen kaiken alusta lophuun, ja siivota vielä jäljetki? 



Ja olen miettiny jotaki ihan hassua, että jos työt ei jostaki syystä jatkukaan syksylä, niin ois ollu ihan kiva hakea johonki kouluun. Yhtäkkiä tajusin, että onhan tuosta edellisestä valmistumisesta jo 3 vuotta aikaa! Käsittämätöntä, kuinka nopeaa aika mennee... Siitä sitte, että mikä ala kiinnostais, ei ole harmainta haisuakaan... :D koulussa ois vain niiin hirveen kiva olla. Mutta, senpä näkkee sitte, että jatkuuko työt vaiko ei. 



Siinäpä kuumimmat. Eli jotaki käsittämättömän tyhjänpäivästä. :) 
Jos sitte seuraavalla kerralla.....


Koo


1 kommentti:

  1. Haha repesin tuolle ekalle kuvalle. :--D Ps. Hae kouluun, niin sitte saat matkustaa opiskelijahinnalla meille - JOOOO!! :) -Yy

    VastaaPoista