perjantai 14. kesäkuuta 2013

I heart friends

Heräsin yhtäkkiä siihen todellisuuteen, että viikon päästä eletään jo juhannusta. Kesä on melkein jo puolessavälissä. Hups. Viimeksi kun olin jokseenkin kartalla, taisi olla vielä toukokuun puoliväli. Mihin se kuukausi katosi? Se ei ole kulunut ainakaan blogin ääressä, sen on huomanneet kaikki. Missä sitten? Ainiin, nauttiessa maailman parhaiden ystävien seurasta. :)




Kuten tuolloin toukokuun alkupuolella hehkuttelin, Pia tuli meille Lappeenrantaan lomailemaan. Ja kyllä, meillä oli superonnistunut viikko! :) Kamera kulki mukana yllättävän vähän (kuten aina silloin kun on kivaa, ja varsinkin silloin kun uhotaan, että kuvia otetaan muuten sitten jäätävä määrä), mutta viikon aikana ehdittiin ainakin shoppailla, lenkkeillä, tutustua Lappeenrannan upeisiin kesämaisemiin (I'm not kidding, henki salpautuu vieläkin muunmuassa Rakuunanmäellä lenkkeillessä, vaikka olen asunut kaupungissa jo vuoden), käydä Cheekin keikalla ja nuuskimassa vähän muutoinkin yöelämää, kiertää terasseja, herkutella, syödä hyvin (terkkuja muunmuassa niille lihatiskistä ostetuille 15e naudan sisäfileepihveille), ottaa aurinkoa, ja kiipeillä ja panikoida (tämä kohta oli täysin allekirjoittaneen heiniä, Pia ja Ville vetivät radalla kuin McGyverit) Flowparkissa. 

Lisäksi käytiin tietysti Helsingissä! Tarkastettiin Empun uusi koti, ja viihdyttiinkin siellä kaksi yötä. :) Kierrettiin kaupungilla, herkuteltiin Vapianossa törkeän hyvillä pitsaseteillä, herkuteltiin päiväsiidereillä Henry'sissä, ajeltiin huvin vuoksi ratikalla pitkinpoikin, käytiin sunnuntaibrunssilla Pacificossa, nautittiin ilta-auringosta ja jätskeistä Espalla, järkättiin sunnuntai-illan ja äitienpäivän kunniaksi lettukestit ja ennen kaikkea käyttäydyttiin hyvin aikuismaisesti Lintsillä. ;)






Etelästä pohjoiseen saavuttuamme Riikka järkkäsi huikeankivan tyttöjen illan meille! Saunottiin, testattiin ihana uusi palju, höpistiin pitkästä aikaa kunnolla, maisteltiin siideriä ja lopuksi lähdettiin vielä Pellon kuumaan yöelämään. ;) 






Näiden lisäksi olen myös okei vähän opiskellut (huom hyvin vähän), tehnyt vähän duunia (huom hyvin vähän tätäkin), käynyt Espoossa rakkaan serkkuni lakkiaisissa, nauttinut Lappeenrannan yöelämästä höperöiden melkein-sukulaisten kanssa, lähtenyt Tanjan kanssa lenkille ja päätynyt Teerenpeliin siidereille (perus), kolunnut Martan kanssa kirppareita, paistatellut päivää Myllysaaren kallioilla ja käynyt satamassa lounaalla. Olen viettänyt kivoja hetkiä Rovaniemellä Kirsin kanssa lounastellen ja shoppaillen, nauttinut Ellun kanssa partsikahveista ja irtsikoista, penkonut Hennan vaatekaapin ylösalaisin Oulussa (ja kyllä armas Henskuni, unohdimme taas kuvailla, mikä meitä vaivaa?!), parantanut maailmaa yömyöhään teetä juoden ja sitruunalakujätskiä syöden Tiinan ja Jennan kanssa. Sokerina pohjalla kerrottakoon, että sain vihdoin myös Katin Pello -vierailulle (eihän tätä suunniteltukaan kuin se viisi vuotta, hyvä me!), jolloin käytiin himoitsemassa ihan kaikkea sisustustavaraa SeitaShopissa, nauttimassa Grannin lounaspöydästä ja pelaamassa frisbeegolfia Naamivaarassa, minkä jälkeen kruunattiin päivä auringonotolla ja rantasaunalla meidän takapihalla. :)

Tällä hetkellä istun Tornionjoen rannalla, vuokramökin terassilla ja kuuntelen sadetta. Tätä naputtaessani ja kuukauden ajalta tallentuneita kuvia selatessani tajusin, että vaikka kulunut kuukausi on hurahtanut ohi paljon toivottua nopeampaa, se on ollut aivan mieletön. :) Joten jätkät, voitaisiinko sopia, että näitä ystävähetkiä lisää kiitos, mää niin tykkään teistä!


Yy


Ps. Jos joku ei tiennyt miltä totaalinen repeäminen näyttää, se näyttää tältä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti