keskiviikko 14. elokuuta 2013

Minigolfmestari

Koska tänään on ollut sateinen syyspäivä, ajattelin heittää tänne piristykseksi kuvia parin viikon takaiselta vapaapäivältä! Päivä sisälsi rantsuilua, laivaterassisalaattia, minigolfia ja ennen kaikkea hyvää seuraa. :)









Huomatkaa viimeisen kuvan tärkeä haara-asento... Se oli taatusti 7-1 viemäni murskavoiton salaisuus, hahaa! ;) Mulla olis tänne vaikka mitä asiaa, julkaisematta on vielä ainakin rapujuhlakuvat, yhdet hääkuvat ja viikonlopun Helsinki-reissun kuvat. Lisäksi olen suunnitellut pientä asukollaasijuttua, katsotaan toteutuuko se, ja jos, niin milloin. :) Meidän blogihan ei todellakaan mikään muoti- tai päivänasu-blogi ole, vaikka itse niitä palavasti rakastankin, kuten vaatteita ja muotiakin! Viimeaikoina olen kuitenkin kokenut niin monta vakavaa asukriisiä, että ajattelin moisesta kollaasista olevan ainakin itselleni hyötyä sellaisen taas iskiessä. :) Stay tuned siis.

Kiirettä kuitenkin pitää, enkä ole millään ehtinyt tänne läheskään niin paljon kuin haluaisin! Kesäopinnot ovat vielä pahasti kesken, ja niiden lisäksi aikaa syö muunmuassa työnhaku, syksyn opintojen suunnittelu ja monta pienenpientä pitäisi -asiaa. Tänään ilmottauduin osalle syksyn kursseista - läsnäoloja ei onneksi ole paljon, ja osan opinnoista saan siirrettyä Helsinkiin, mutta työtä sitäkin enemmän. Silti haluaisin jotakin osa-aikatyötä tähän ohelle - jotenkin tuntuu, että saisin opintojakin paremmin suoritettua, kun arjessa olisi selkeämpi rytmi. Myös lisätuloille olisi enemmän kuin tilausta. Toivotaan siis parasta! :)

Vaan nyt vaatekaapin siivouksen kimppuun, puuh! Superkivaa loppuviikkoa!


Yy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti