perjantai 23. marraskuuta 2012

HC-flunssa!

Hohoi, jopa on ollut viikko. Juttelin just Kirsin kanssa feississä, ja se hienovaraisesti huomautti, että ehkä kroppa yrittää kertoa sairastumisella jotain - joojoo, ehkä voisin ottaa vähän iisimmin. ;) Sain tosiaan sen verran hardcore flunssan kotiintuomisiksi pohjoisesta, että sen pakottamana olenkin ottanut nyt pari päivää aika rennosti, katsonut muun muassa puolessatoista päivässä koko One tree hill 9. tuotantokauden ja no, enpä sen lisäksi juuri muuta kuin nukkunut. :D En siis ole purkanut matkalaukkua, pyykännyt, siivonnut enkä varsinkaan tehnyt koulujuttuja, mutta mitäs pienistä.




Siinä vähän junamatkaviihdettä ti-ke yönä Oulusta Tikkurilaan. Hieman potki vastaan Tikkurilassa vaihto 0630... Nuo VR:n uudet pöllölakanat saavat kuitenkin joka kerta yhtä iloiseksi! :)

Huomenna aion tsempata ja tehdä vähän joulujuttuja! Pyörähdin tänään kauppareissun lomassa Tiimarissa hakemassa vähän joulukorttitarvikkeita, joten niitä olisi ainakin tarkoitus kyhäillä pipareiden leipomisen lisäksi. :) Pakettiin kääräistäviä lahjojakin pitäisi alkaa miettiä, sillä viikon päästä olisi tarkoitus suunnata Helsinkiin jouluostoksille. :) Varsinaista joulumieltä ei vielä kyllä oikein ole kuulunut, liekö syy armaassa avopuolisossani, joka leikkii taas Grinchiä ja yrittää ylipuhua minut, THE jouluintoilijan, ulos joululahjojen ostamisesta, joululaulujen kuuntelemisesta, joulukoristeiden ripustamisesta ja jopa leipomisesta! Passaa yrittää. ;) 

Nyt kuitenkin unille, aamulla yritän ehtiä Grinchiltä salassa ostamaan meillekin jotkut kivat pienet valot kotiin. ;) Pusuja viikonloppuun, älkää tulko kipeiksi!

Yy


3 kommenttia: