torstai 1. marraskuuta 2012

Wannabe bowling-champ!

Tämän kertanen pohjoisen visiitti tuli päätökseen ihan hetki sitten, ko hyppäsin junaan. Kaappaan tosiaan Tiinan mukaan Oulusta, nukutaan yö uusissa VR:n supersöpöissä pöllölakanoissa ja aamulla herätään Helsingistä! Ihanaa, vaikka lupailikin aika kovaa sadetta, pienet säävastoinkäymiset ei nyt lannista. :) 





Eilen käytiin tyttöjen kanssa keilaamassa. Ja tosin ko minun ilmeistä vois päätellä (näytän muun muassa erehdyttävästi siltä, että tuo keskimmäisessä kuvassa näkyvä palkintokaappi kuuluu kokonaisuudessaan mulle), Piia pesi meät tuossa hommassa aika kuus-nolla! Vaan kivvaa oli silti, keilauksen jälkeen käytiin vielä Cornerissa istuskelemassa ja juoruilemassa. :) 

Muutenkin koko viikolle on riittänyt hurjasti kaikkea kivaa tekemistä, siksi blogihiljaisuuskin. :) Kotikotona vietin kiireetöntä aikaa äidin ja isän kanssa, ja ennen Rovaniemelle lähtöä kävin juhlimassa Juuson ja Artun synttäreitä Riikan ja Joonaksen luona (aivan törkeän hyvät tarjoilut näin myöhäis-vieraallekin, nam ja nam!). Rovaniemellä tylsääkin tylsempien luentojen lisäksi näin kavereita kahvittelujen ja okei herkuttelujen merkeissä, mutta kävinpä Kirsin ja Minnan kanssa myös urheilemassa! Mokomat veivät minut kokeilemaan Body Balancea ja täytyy kyllä sanoa, että tykkäsin, vaikken muuten ryhmäliikuntatuntien fani olekaan! :) Keskiviikkoaamuna käytiin myös salilla, missä tuli testattua uudet kengätkin tositoimissa, ja ne tuntuivat jalassa vielä paremmilta kuin ajattelin!

Vaan nytpä jään odottelemaan Ouluun saapumista ja Tiinaa. Kovat oli puheet taas ravintolavaunuun menosta, mutta kummasti alkaa uni hiipiä silmään... No, katsotaan jos jaksetaan tsempata. ;) 

Iloista viikonloppua kaikille, ja Martalle vielä onnittelut arvonnan voitosta! :)

Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti