perjantai 30. marraskuuta 2012

Toljanteri

Tänään on jatkettu hyvin pitkälti joulutunnelmissa! :) Olen kuunnellut joululauluja, koristellut vielä vähän kotia joulukuosiin, siivoillut, tehnyt sairaan hyviä kanttarelli-lihapullia ja vakavasta joulumielenhäiriöstä johtuen puurtanut jopa koulujuttuja! Aamulla kävin tekemässä tuhoja Anttilan jouluosastolla aika raskaalla kädellä, Kontissa tekemässä pokkarilöytöjä (+ neulelöytöjä, hupsans) ja vihdoin myös salilla! Ja kyllä, kahden viikon tauon jälkeen teki enemmän kuin hyvää. :) Vähän tämä yskä vielä haittasi punttailua, mutta aion uhmata sitä taas huomenna samalla setillä! Ville lähti tänään Helsinkiin mökkeilemään, joten olen vielä huomisen tässä yksikseni kotona, ennen kuin itsekin suuntaan sinne lauantai-aamuna. :) Menen tosiaan jouluostoksille ja treffaamaan piiiitkästä aikaa Tittaa, ihanaa. :)

Täällä kuitenkin suunnilleen tällainen menininki nyt








Kun kissa on poissa, hiiret hyppii pöydil... eikun ostelee jouluvaloja. ;)








Nyt tutustun vähän noihin Kontista kotiin haalimiini pokkareihin ja sitten alan unelle! Olisipa täälläkin jo huomenna lunta. :) Ainakin hirvittävä tuuli myrskyää parhaillaan, kääks. Ihanaa perjantaita kuitenkin myräköistä huolimatta!


Yy

2 kommenttia:

  1. Sanoppa kuule, mieki kävin tänään joulukoristeostoksilla! Ostin kuusen, siihen palloja ja valot ja vielä uloski yhet valot! T. Tiina, jolla on ehkä kaks joulukoristetta ennestään.

    Mulla on myös kaks joulukalenteria, toinen kylläki saatu! Huomena alkaa aukomisurakka. Ja olen rakastunu tuohon sinun pikkumyypalloon.

    VastaaPoista
  2. Tiina, tämä sinun kertoma informaatio oikeasti vähän järkytti minua! :-D Jee, joulu on kiva! Sitäpaitsi rakastan myös ite tuota pikkumyypalloa, sain sen joskus joululahjaksi! Ja minunki täytyy kyllä ehottomasti huomena muistaa avata eka luukku ennenko lähen sinne Hkiin, muuten on ehkä päivä pilalla. ;) -Yy

    VastaaPoista