maanantai 5. marraskuuta 2012

Syöty on!

Kylläpä on tullut pieni irtiotto arjesta tarpeeseen! On ollut ihan huippukivaa ja tuntunut itsellekin lomalta, kun ei ole tarvinnut miettiä koulujuttuja tai muitakaan velvollisuuksia muutamaan päivään - kunhan ollaan olla möllötetty ja jos ei muuta, niin ainakin syöty, seuraavat kuvat ei nimittäin valehtele!

Perjantaiaamuna tosiaan oltiin perillä Helsingissä (ja edellisen illan ravintolavaunussa vierailu jäi muuten taas vain uhoamisen asteelle) ja heti kun oltiin saatu laukut säilöön, suunnattiin aamiaiselle. Tiina oli meille katsonut jo edellisenä päivänä aamiaispaikan valmiiksi, joten marssittiin suoraan Karl Fazerille. :) Ja nam, olihan hyvää!






Aamiaisen jälkeen suunnattiin kaupoille, ja siellä vierähtikin taas tunti jos toinenkin. Yllättävän vähän ostoksia tuli kuitenkin tehtyä, Tigerissä repsahdin vähän enemmän ja ostin kotiin muutaman pienen kivailu -jutun. :) Kiertelyn jälkeen oli sitten näköjään paikallaan taukosiideri ja tekohymy




Istuskelun jälkeen päätettiin palkita kurnivat vatsamme, ja suunnattiin kaikkien muidenkin siistien tyyppien tapaan Vapianoon. :) Ja voin kertoa, että tuo pinaattipestopitsa oli HYVÄÄ!






Syöpöttelyjen jälkeen nähtiin vielä Hannaa kahvittelujen merkeissä, ja sitten olikin aika hypätä jo junaan ja kötkytellä Lappeenrantaan. Ilta meni hyvin rauhallisissa merkeissä saunoessa ja sohvalla torkkuessa. Lauantaina uhmattiin jälleen kerran vesisadetta ja lähdettiin käpsehtimään ympäriinsä, tarkoituksena esitellä Tiinalle vähän kaupunkia. Kesällä täällä olisi niin paljon enemmän tekemistä ja nähtävää, vaan onneksi Majurska on auki kesät talvet, ja sainkin maistatettua Tiinalle maailman parasta vadelmakakkua. ;) 

Illalla värjäiltiin minun hiuksia vähän uuteen uskoon (tilanne oli jo niin paha, etten juurikaan olisi voinut enää poistua kotoa ilman pipoa) ja tehtiin illalliseksi raclettea! Kyllä upposi juustohulluille, nam! Myöhemmin maisteltiin vähän kuohuvaa ja suunnattiin kaupunkiin. :)










Tänään nukuttiin pitkään ja aamiaisen ohessa päivitettiin itsemme ajan tasalle perjantaina missattuun Vain elämää -jaksoon. Sitten viuhdottiin kauppaan hakemaan luumuhilloa, ja pyöräytettiinkin päiväkahville syksyn ensimmäiset joulutortut! Myönnettäköön, että saatettiin herkutella niitä myös nyt illalla glögin kylkiäisinä.. Hups. :)








Ja mitä isommat edeltä sitä pienemmät perässä - tietysti myös meidän oli lähdettävä katsastamaan uusi Bond leipomisien jälkeen. En ole koskaan ollut kummoinenkaan Bond -fani (toisin kuin Daniel Craigin ja erityisesti Daniel Craigin vatsalihaksien), ja meninkin teatteriin lähinnä peläten sitä, miten jaksan pysyä hereillä kaksi ja puoli tuntia. Vaan lopputekstien rullatessa ruudulle myönnettävä oli, että aivan loisto pätkä oli kyseessä, tykkäsinkin tosi paljon! :) Menkää siis ihmeessä katsomaan keneltä on jäänyt vielä näkemättä!

Huomenna on Tiinan viimeinen kokonainen päivä täällä, typerää. Suunnitelmissa on kuitenkin mennä salille pitkästä aikaa vähän hikoilemaan, ja sen jälkeen kreikkalaiseen lounaalle. :) Huippua päästä taas jonkun kanssa yhdessä salille - jospa saataisiin aikaiseksi jokin vähän toiminnallisempi setti! :)

Reipasta alkuviikkoa!


Yy


2 kommenttia:

  1. Jahas torttuja jo toista kertaa! Okei, mieki aattelin tässä viikonlopun aikana leipoa jotaki. Sulla jäi mainittematta, että molen tuossa kuvassa tulevan mieheni kans (tai no en ole kyllä vielä päättäny, että onko minun tuleva mies Daniel vai Gerard). Kiitos susiparile vielä majottamisesta ja vieraanvarasuuesta!

    ps. Olen tänään syöny jo kahesti banaanipuuroa.

    VastaaPoista
  2. Haha ja tänhään kolmatta kertaa, ko Liisa tulee käymään! :-D Että tiän tasan ketä syyttää, ko jouluun mennessä mulla on n. +10 joulutorttukiloa tuossa vyötäröllä! Kiitos itelle ko kävit, ihan huippua oli! Ja pps ostin eilen kookoshiutaleita siihen banaanipuuron lisukkeeksi, huomenna testaan, uskon, että se on aika namm! -Yy

    VastaaPoista