keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Best time of the year














Koska meillä oli ihan maailman paras joulu ja mitkään sanat ei juurikaan riitä sitä kuvaamaan, ajattelin heittää tähän tällaisen sekalaisen kuvapläjäyksen - ehkäpä ne välittävät edes muutaman murusen tunnelmaa sinne ruudun toisellekin puolelle. :)

Joulumieltä hain tosiaan jo viikkoa ennen joulua Rovaniemen piipahduksellani Pajakylästä, josta ensimmäiset kuvat ovatkin napatut. Joulupukin Pääposti oli meistä tänäkin vuonna kaikista jännin paikka - ihan uskomatonta, että Napapiirille lähetetään vuosittain satoja tuhansia kirjeitä! :) Rovaniemen reissun ja Koon kanssa vietettyjen pikkujoulujen jälkeen varsinainen jouluviikko menikin niin töiden huiskeessa etten juurikaan muuta ehtinyt, mutta onneksi aatto oli vasta maanantaina, joten ehdittiin hyvin puuhastella ja rentoutuakin ennen varsinaista hoohetkeä. :)

Itse aatto sujui varsin perinteisissä merkeissä - päivä aloitettiin lastenohjelmia katsomalla, joulurauhan julistusta kuuntelemalla sekä riisipuurolla (äiti sai mantelin, mutta lupasi kiltisti jakaa saamaansa onnea myös meille muille :)). Sen jälkeen käytiin haudoilla sytyttämässä kynttilät, nautittiin mielettömästä joulusaunasta ja vihdan tuoksusta, odotettiin pienimpien jännittäjien kanssa Joulupukkia ja lahjojen jaon jälkeen syötiin. Niin ja syötiin. Ja okei syötiin vähän lisää.

Kaiken tämän lisäksi olen ehtinyt juhlia ystävien valmistumista, lenkkeillä, lumikenkäillä, kylästellä, ihastella ihania joululahjoja, uppoutua uusien kirjojen pariin, herkutella (potenssiin tuhat) ja nauttia viimeisen päälle talvisesta ja jouluisesta, kiireettömästä tunnelmasta. :) Huomenna suunnataan sitten jo kotiin - hieman haikein, mutta ennen kaikkea rentoutunein mielin. Loppuviikko taitaa mennä koulujuttuja puurtaessa, alennusmyyntejä kolutessa ja uuden vuoden juhlintaa suunnitellessa - eipä onneksi kuulosta huonolta sekään. :) Nyt kuitenkin vedän vielä napaani viimeiset jouluherkut ja sen jälkeen suuntaan vielä nauttimaan ulkosaunan löylyistä!


Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti