lauantai 8. joulukuuta 2012

Lovely days of December

Terkkuja Oulusta!

Viikonlopun tavoitteena on nähdä ihania tyttöjä, katsoa teatteria ja muuten vain latailla akkuja ennen Pelloon menoa ja parin viikon rankkaa koulu- ja työputkea. Ainoa miinus tässä on se, etten voinut pakata Villeä mukaan, mutta onneksi ollaan joulu yhdessä. :)

Alkuviikko hurahti ohi kiireisesti, mutta superkivasti! Tiistaina rääkkäsin itseäni salilla pari tuntia, ja päälle heitettiin Miian kanssa vielä parin tunnin lenkki. Keskiviikkona tein jouluostokset ja illalla käytiin katsomassa Jukka Puotilan ihan huikea 35-juhlakiertueen imitointi&stand up -show!





Ostoksille lähtöä varten kiharsin hiukset pitkästä aikaa OBH-Nordican kiharrinsauvalla, ja lopputuloksesta tuli ihan kiva (vaikka poltinkin korvan kaksi kertaa)! 


Itsenäisyyspäivä startattiin perinteisesti (tai hmm, ei sittenkään niin perinteisesti) paritanssikurssilla! :) Tanssien ja saunan jälkeen pykättiin kotiin oma Itsenäisyyspäivän vastaanotto - Ville loihti meille tatti-vuohenjuustopastaa, härän ulkofileepihvejä, kreikkalaista salaattia, punaviiniä ja jälkkäriksi väkerrettiin vaniljajätskiannokset piparimuruilla! Navat täynnä herkkuja väsäsin vielä joulukortit postituskuntoon, ja saatettiinpa muutamat lahjatkin kääräistä pukin konttiin. ;)






Nyt aletaan kuitenkin Hennan kanssa valmistautua teatteriin! Kivaa lauantaita! :)


Yy

3 kommenttia:

  1. Heiii, tykkään eritoten tuosta pikkupuketista tuossa lahjapinon päälä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ajattelinki, että se saattais sinua miellyttää. ;)

      Poista
    2. Mulla tosin on vain lahja multa sulle, että Ville taitaa jäähä nyt vähän häviölle tässä lahjanvaihossa ;) -Koo

      Poista