maanantai 31. joulukuuta 2012

The perfect little Stepford Wife

Olen ollut superenerginen tänään, katsokaa nyt mitä kaikkea olen saanut aikaiseksi! Aamulla tein heti kaikki mieltä painaneet koulujutut pois alta, varailin muun muassa kirjastosta noin 45 kirjaa tutkimussuunnitelmaa ja harjoittelun ennakkotehtävää varten... Odotan jo innolla huomista, kun käyn hakemassa ne kirjastosta kotiin - joudunkohan turvautumaan taksiin. ;) 

Koulujuttujen jälkeen pyyhälsin lenkille ja suihkuun, ja sitten alkoi tapahtua! Ville siis eilen pyysi, että voisinko tehdä huomisen juhlintaa varten lihapullia, ja siitähän se ajatus sitten lähti... Ja pakko tässä välissä vielä huomauttaa, että kyseessä on tosiaan siis herra, joka syyskuussa ilmoitti ettei missään nimessä tule syömään lihapullia, kun suunnittelin niiden tekoa. Osaa ne miehetkin siis näköjään olla tuuliviirejä, just so you know. ;) Pyykkäilyn ja siivoilun lomassa pykäsin kasaan lihapullien lisäksi vielä kulhollisen perunasalaattia sekä puolukkapiirakan! Ulkonäkö ei missään tuotoksissa ollut kummoinen, mutta makuhan se ratkaisee! Sitäpaitsi paljon vaan vaniljajätskiä piirakan kanssa, niin kukaan ei huomaa moittia ulkonäköä. ;)







Sitten vielä hiusasiaa suoraan meidän hulppean hienosta ja modernista veskistä kuvattuna! Rakastan palavasti tuota reuhkaani taas, kun Jenna värjäili sitä jouluna - sain latvaan juuri niin vaalean värin kuin halusinkin. :) Vielä tekisi mieli vaalentaa sitä hieman, kokeilla, ennen kuin joskus vedän koko pään yksiväriseksi, mutta saa nähdä. Nyt ainakin olen enemmän kuin tyytyväinen! :)






Haha, alkoi muuten naurattaa, kun taas höpisin tänne niin innoissani lihapullista. :D En oikeasti elä pelkästään niillä, vaikka helposti sen käsityksen voisikin saada haha. Nyt möngin kuitenkin nukkumaan, että jaksan aamulla suunnata sinne kirjastoon ja illalla juhlistaa vuodenvaihdetta hyvässä seurassa! :) Riemukasta uuden vuoden aattoa teillekin, muistakaa syödä lihapullia! ;)


Yy

** 31.12. EDIT: Minun hartioita ei voi kutsua enää hartioiksi. Tulin siis juuri sieltä kirjastosta, tänks te 24 tiiliskiviopusta + unohtuneet ruokaostokset "lähi"-kaupasta!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti