tiistai 4. joulukuuta 2012

Himoshoppaajan päiväkirja

Sain taas yhden koulujutun pois päiväjärjestyksestä, jee! Tai siis tehtyä, nyt vain toivotaan, että se menee myös läpi. :D Muuten olenkin käyttänyt koko päivän lähinnä pohjoiseen lähtöä stressaten, tai siis oikeammin stressaten sitä, miten ihmeessä saan kaikki to do -listalla olevat asiat yliviivattua tehdyiksi ennen perjantaita. Tai oikeastaan ennen torstaita, sillä Itsenäisyyspäivänä haluan vain keskittyä Linnanjuhliin, hyvän ruoan tekemiseen, viinin maisteluun ja Villen kainalossa makoiluun. :)

Mutta, ehdin tänään kuitenkin vähän jotain muutakin kuin stressata! Inspiroiduin nimittäin tuosta Koon uuden takin esittelemisestä niin lujaa, että innostuin itsekin ottamaan muutaman räpsyn meille  (lähinnä vaatekaappiin) viimeaikoina muuttaneista jutuista! Ja hups, näitähän olikin yllättävän paljon...





Nämä rakkaudet paljastuivat viime viikolla kotiutuneesta Hennesin ale-paketista! Olin ihastellut sekä hametta että jakkua jo täysihintaisina, joten en voinut olla klikkaamatta niitä ostoskoriin. :) Nappijuttuja!




Neuleen nappasin Kontista mukaan viime viikolla kolmen euron hurjaan hintaan. Socin ihana urheilutoppi ja huppari jäivät puolestaan käteen viime pohjoisen reissulta - täytyihän Rovaniemen uutta Stadiumia kannattaa. ;)





Laukkua lukuunottamatta loput olivatkin sitten Helsingin tuliaisia itselleni. :) JC:ssä oli mielettömät korualet, joita en todellakaan voinut vastustaa! Lisäksi Ville on repinyt jo niin kauan huonoa huumoria vanhasta herätyskellostani, että se sai luvan jäädä eläkkeelle ja tästä lähtien sen virkaa toimittaakin Tigeristä peräisin oleva ihana retrokello. :)

Suurempi laukku on roikkunut ostoslistalla ehkä vain vaatimattomat pari vuotta. Ihanuus löytyi Kapphalista ja on ihan loistava malliltaan - sisään mahtuu kevyesti viikonlopun tavarat, mutta silti se ei todellakaan ole säkki, vaan pitää muotonsa kauniisti ja on kevyt kantaa. :) Valitettavasti halpa hinta ja laatu harvoin mahtuvat samaan pakettiin, ja niin tälläkin kertaa - laukun hihnasta nimittäin petti jokin pieni osa jo neitsytmatkallaan. No, hihnasolmukyhäelmä näyttää ihan kivalle, ja toimiikin huomattavasti paremmin. ;)

Sellaisia uutukaisia siis tässä taloudessa (konkurssissa)! Nyt pitäisi tosiaan keskittyä enemmän niiden lahjojen hankkimiseen...


Yy

3 kommenttia:

  1. No jopas on osteltu! :D Aivan liikaa kaikkea kivvaa. Ja eikääää, sie pääsit taas tiikeriin! Mieki haluan lissää turhaa rojua kotia! ps. Ukot nauro töissä tuota minun kynätelinettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähäsen vain. ;) Lähemä tammikuussa alennusmyynteihin Helsinkhiin, Tigeristä saattais taas jotaki mukavaa vaikka löytyä, haha! Eksie jo povannuki, että ne kuitenki sulle nauravat ko kannat sen kynätelineen sinne :--D -Yy

      Poista
    2. Onneksi pääsin vähän Zeppeliiniin osteleen joululahjoja. Ostin itelekki pari ohops.. Vissiin 2/3 rahoista meni omiin ostoksiin :D Eikä ne tietenkään mittään lahjoja ole, ko en tasan laita niitä pakettiin vaan heti käyttöön! Ostin uuet urheilurintsikat (pinkki-mustat) ja uuen ihanan viltin! Vanha viltti saa uuden kodin jostain sellasesta paikkaan, jossa viltin alkuperänen ostaja on ihansama :D

      Poista