keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

ALIVE!

Jeeeeeeeeesss! Flunssat ja mahataudit (jep, juuri kun flunssa alkoi olla takana päin, saatiin molemmat jäätävä mahatautipöpö... No need to say how lovely surprise?) on selätetty, työviikko on  jo puolessavälissä ja viikonloppu kolkuttelee ovella! Eikä mikä tahansa viikonloppu, vaan Helsinki-viikonloppu, jeeeee! :) Mennään GoExpo -messuille ja muuten vain nauttimaan Helsingin keväästä ja fiiliksestä - lupaili mieletöntä keliäkin, ah!

Ennen totaalista riemurepeämistä ihanasta tulevasta viikonlopusta heittelen tähän kuitenkin muutamia Instagram-kollaaseja!


Ennen sveitsiläisten tuloa pari viikkoa sitten heitin hyvästit liukuvärjätylle tukalle, ja lähdin hakemaan yksisävyistä tummanruskeaa tukkaa kotikonstein. Testasin ekaa kertaa Provostin väriä ja täytyy sanoa, että olin kyllä ultratyytyväinen! :) Väri sekoitettiin muovikippoon ja levitettiin pakkauksen mukana tulevalla siveltimellä, joka teki yksinään värjäilystä superhelppoa! Väristä tuli aavistuksen verran tummempi kuin pakkauksessa, mutta suklaanruskea pää on tällä hetkellä, vaikka viereisessa fiilistelykuvassa linssi onkin vääristänyt sävyn melkein mustaksi. Olen kuitenkin siis tosi tyytyväinen sekä värjäyskokemukseen että lopputulokseen, tasaisella ruskealla mennään nyt siis kesään asti. :) Ja aion ihan varmasti turvautua Provostin väreihin jatkossakin, sikälimikäli kotivärjäyksiä teen!
Fiilistelin iltakävelyllä ihanasti valaistua Lappeenrannan kylpylää, ja kävelyn jälkeen taiteilin meille kiivi-mustikka poweriltsipalat vähän fancymmin esille! Btw, olen täysin koukussa kiiveihin... Tunkisin niitä ihan joka paikkaan!

Viime viikonloppu alkoi juuri niinkuin viikonlopun kuuluukin - lyhyen työpäivän jälkeen salilla. :) Salin jälkeen fiilistelin kotona vanhanvanhaa Leviksen kollaripaitaa, jonka käyttämistä odotan jakun kanssa kevätkeleillä, ah!


Lauantain starttasin energisessä naisseurassa, ja aamiaisen jälkeen päätin taittaa salimatkan juosten. Riemuidiootteilin kun tajusin, että kyseessä olisi kevään eka ulkojuoksulenkki. :)

Lauantai-illan hymy, ja sunnuntai-aamun suklaaherkuttelut! Sveitsiläiset toivat ihan överihyvää tuliaissuklaata, nam.

Tiistaina käytiin SaiPan pelissä ja kuinkas kävikään, SaiPahan otti ja voitti, jei! :) Keskiviikkoina lounasherkuteltiin Miian luona lasagnella Italialais-perheen tyyliin, heh.

Flunssaromahdus keskiviikkoiltana, hrr. Sunnuntaina kuitenkin jo jokseenkin elävien kirjoissa ja käytiin nauttimassa auringosta Saimaan jäällä. :)


Nyt ajattelin katsoa netistä muutaman missatun Jutta ja superdieetit -jakson (mihin nyt koukuttuisin, kun Jutasta tuli tänään vimppa jakso, ääk!), ja kömpiä sitten peiton alle. Ihanaa, että huomenna on jo torstai! :) Tuntuu hurjalta, että kymmenen viikon työharjotteluni on jo puolessa välissä, aika on kiitänyt uskomatonta vauhtia jälleen kerran. Olen kyllä tyytyväinen harjoitteluuni, olen saanut taas tutustua ihan huikeisiin tyyppeihin ja oppia niin paljon, että sen arvon ymmärtää vasta myöhemmin. :) Ainiin, ja yksi muukin ihan superjuttu on tässä viritteillä, jaiks! Ehkä kuitenkin panttaan siitä tietoa vielä hetken... ;)


Yy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti