tiistai 1. tammikuuta 2013

Fireworks

Jee, 30 päivää allekirjoittaneen synttäreihin, jokaisen vuoden vaihteen paras uutinen! ;) Me juhlittiin aika rauhallisissa merkeissä, mentiin ystävien luo saunomaan, syömään, maistelemaan kuoharia, rätisyttelemään tähtisädetikkuja, ja käytiinpä satamassa katsastamassa lapsille tarkoitettu ilotulistus-showkin seiskalta illalla, just sopivaan aikaan meille. ;) Kivaa oli!



 
One Piece-kassialma-kippistäjät puoliksi Martan sormen varjon takana, uskomattoman onnistunutta kuvasaldoa illalta siis! :D



Tänään kotiuduttuamme meihin (okei, minuun) iski järjetön pitsahimo! Ei auttanut siis muu, kuin työntää sormet jauhoihin ja tehdä ihanaa kotipitsaa fetasalaatin kera, omomom. :) Jälkkäriksi puolukkapiirakkaa ja vaniljakastiketta eiliseltä, sitten päikkärit ja iltapäiväsauna, joiden jälkeen olin jo täysin vakuuttunut siitä, ettei vuoden ensimmäistä päivää yksinkertaisesti voisi paremmin viettääkään. :) 


Joo, ylireagoin ehkä hieman tuon kastikkeen kanssa ;)

Vaan nyt laitetaan leffa pyörimään! Huomenna olisi tarkoitus mennä ihan teatteriin asti tarkastamaan se Metsän tarina -dokkarileffa, ja sen ja koulujuttujen lisäksi voisin tulla heittämään tänne pienen jutun parista ultimatelempparijutusta, joita olen fiilistellyt joulusta asti. :) Ainiin, ja kuten olette huomanneetkin, Koo on määrittelemättömän pituisella blogilomalla, palailee niin pian kuin suinkin ehtii. :) 'Til then you're stuck with me! 


Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti