maanantai 30. syyskuuta 2013

It's my party and I'll cry if I want to

Voi tätä syksyä. Ihana, mutta silti niin kamala. Olen ollut viime päivät, oikeastaan viime viikot, jotenkin ihan jumissa! Tuntuu, etten saa kiinni oikein mistään ja painatan päivästä toiseen ihan zombiena. Olen saanut tehtyä ihan kivasti koulujuttuja, pitänyt kiinni treenailuista, huomenna aloitan uuden työn ja meneillään on muutenkin kaikkea kivaa kuten viime lauantaiset huikeat rapujuhlat, tuloillaan oleva mökkeilyreissu Kolille ja ensi viikonlopuksi sovitut kivailut kakkosperheen kanssa. Silti olen jotenkin inspiraatiota vailla, tiedättekö?







kaikki kuvat weheartit


Tai sitten mulla on vain koti-ikävä. Kuukausi poissa Lapista, enkä tiedä miten päin olisin. Muutenkin ollaan oltu nyt vain kaupungissa ja vaikka olenkin kaupungistunut kaikin puolin, sormet syyhyten jo odotan, että pääsisin vähän samoilemaan metsään, hengittämään kirpeää joki-ilmaa ja kuuntelemaan muuttolintujen kaakatusta aamukahvikuppi kädessäni. :) Voi kun saataisiin joskus järjestettyä elämä niin, että pohjoiseen pääsisi aina silloin, kun sydän sanoo.

Mutta nyt lähen lenkille täyttämään keuhkot sateen jälkeisellä raikkaalla ilmalla, ja toivotaan parasta, että tunnin reippailun jälkeen kotiin palaileekin ihan uusi tyttö, täynnä inspiraatiota ja ideoita tämän syksyn varalle! ;) Mukavaa viikkoa!



Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti