perjantai 20. syyskuuta 2013

Syyskuuta.



Aivan käsittämätöntä, että nyt on jo syyskuun 20. päivä. Ulkona on +15'c lämmintä ja ilmat on ollu ihan käsittämättömän hienoja. :) Kuukauen päästä saaki olla jo elämääki suuremmat synttärikemusuunnittelut käynnissä, ko on aika viettää meän perheestä 3/4 synttärit. :) tai toki taitaa jäähä tämän mamman synttärit juhlimatta isommin, mutta poikien kuitenki. Hullua, että siitä on jo neljä vuotta ko lyllersin vatta pystyssä, kuukausi laskethuun aikhaan, ja olin varma ettei se lapsi tule ikinä ulos....

Tässä kuussahan ei allekirjottaneela ole ko kuus päivää töitä, joten vapaa-aikaa on riittäny. Jotenki kyllä tuntuu, että vaikka vappaata on ollu yllinkyllin, niin silti ei kerkeä yhtään mithään tehä! Toisaalta hyvä, ko ei ole siis kerinny vielä tylsyys iskeä.. Selasin instagramin kuvia tuossa, ja tulin siihen tulokseen, että syyskuu on vietetty aika pitkälti aivan sopevissa merkeissä, eli laatuaikaa poikien kans... :)








Lauantaina kävimä tyttärien kans paikallisen hotellin hautajaisissa, ja tunnelmaki oli kieltämättä vähän sen mukanen... :D onneksi ilta oli kuitenki kiva omalta osalta kuitenki, ko sai nähä muutaki välilä ko kotiseiniä.. :) 



Reipasta perjantaipäivää! :)

-Koo



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti