torstai 19. syyskuuta 2013

Päivä elämästäni

Mulla oli eilen melko tavallinen, oman arkeni näköinen päivä. Jostain sain kuitenkin toissailtana idean tehdä tämän blogin ensimmäisen päivä kuvina -postauksen, joten kuljettelin kameraa mukana koko päivän, ja räpsin kuvia lähes kaikista puuhistani. :) Mulla oli ainakin hurjan kivaa, ja haluan tulevaisuudessa tehdä näitä joskus vielä lisääkin! Vaan pitemmittä puheitta, tässä tulee :)

Kello pärisi vartin yli yhdeksän. Tiedän, se ei ole kovin aikaisin, mutta mulle ihan sopivasti. :) Rakastan kyllä aikaisia aamuja ja salaa haaveilen sellaisesta rytmistä, että uni oikeasti loppuisi puoli kahdeksan aikaan, mutta toisaalta tulen kyllä todennäköisesti elämään taas vielä sellaisenkin vaiheen, joten ehkä nyt vaan nautin tästä, että saan nukkua pitkään! Heräämisen jälkeen viruttelin hetken aikaa sängyssä, vastasin pariin whatsappiin ja selasin Instagramin. Aamupesulle vääntäytyessäni kello näytti puolta kymmentä...



...ja näytin uskomattoman freesiltä! :D Aamupesujen jälkeen vedin nassuun muutamat dopingit (D-vitskut, Biotiini Strongit kynsille ja hiuksille, ja tein päivää varten litran Yvesin Detox-juomaa). :) Olen muuten ihan superkoukuttunut tuohon juomaan, se maistuu hyvälle ja siitä tulee kivan kevyt olo! Douppauksen jälkeen väsäsin itselleni aamiaisen - puuroa, banaania, mustikoita, raejuustoa ja kanelia, ja sitä mussutellessani lueskelin vähän materiaalia gradua varten.





Päivän aktiviteetti numero yksi oli puoli kahdeksitoista sovittu työhaastattelu. Aamiaisen jälkeen join vielä kupin kahvia, selasin puhelimesta uutisia, ja sitten pitikin alkaa jo laittautua, sillä kello olikin kirinyt jo puoli yhteentoista.



Muun muassa näitä tököttejä tungin hiuksiini ja nassuuni :)



Ja valmista tuli! 



Työhaastattelussa vierähti tunti ja sainkin lähteä sieltä pois hymyissä suin - GOT THE JOB! :) Soitin muutamat riemuidioottipuhelut, ja samalla jatkoin matkaa kirpparille varaamaan mulle ja Martalle pöydän kuun vaihteeseen. 





Sitten olikin jo karsea nälkä, kellon viisarit näyttivät melkein puolta kahta kun pääsin kotiin. Villekin oli heräillyt yövuoron jäljiltä, ja suunniteltiinkin loppupäivän ohjelmaa yhdessä samalla kun vetelin välkkäripalaa nassuun. :)




Välipalan jälkeen alkoi väsyttää ja olisi tehnyt mieli ottaa unet, mutta ei auttanut muu, kuin kylmästi raahautua makkariin gradujuttujen pariin.





Kun koulujutut alkoivat maistua puulta (ainahan ne maistuu), vedin urheilukamat niskaan ja suuntasin salille. :) Tässä vaiheessa kello oli neljän paikkeilla ja pelkäsin, että sali olisi tupaten täynnä...


Mokomakin jumppapirkko...


...Ja niinhän se olikin, mutta sekaan kuitenkin mahtui, ja tein tosi hyvän 45min käsitreenin. :) Sen jälkeen tulin kotiin hakemaan Villeä, ja lähdettiin yhdessä tunnin lenkille. Lenkiltä tullessa piipahdettiin kaupassa.










Käytiin pikasuihkussa, ja sitten ruoan kimppuun! Tehtiin superhyvää tonnikalasalaattia pastapestolla, ja jälkkäriksi juhlistettiin uutta työpaikkaa herkuttelemalla Fazerin mustikkapiirakkakakkusilla ja lämpimällä kaakaolla, nams. :) Ainiin, ja ilmeisesti oli niin nälkä ja makeanhimo, että unohdin kokonaan räpsästä kyseisistä seteistä kuvan. :D Ruokailun jälkeen kello näytti seitsemää, ja vaivuin täysin koomaan. Olin ilmeisesti stressannut työhaastattelusta sen verran, että kun kerran menin pysähtymään ja lysähtämään sohvalle, en tahtonut päästä siitä ylös koko iltana. Lopulta sain kuin sainkin vähän siivoiltua, pyykättyä ja ostettua junaliput viikonlopun Helsingin reissua varten, joten iltakaan ei mennyt ihan hukkaan. :)


 


Sivusilmällä katsoin myös Elämä Lapselle -konserttia, päivitin toista blogiani, ja lopulta hiivin sänkyyn keskeneräisen pokkarin kera puoli kahdentoista aikoihin. Ihan kelpo päivä! :)


Yy

4 kommenttia:

  1. On se hyvä ko sie keksit näitä postausaiheita, niin mieki voin tehä sitte vastaavan. :) haha... :) -Koo

    VastaaPoista
  2. Haha, suosittelen! Mulla oli hullun kivvaa ko tein tätä! :D -Yy

    VastaaPoista
  3. sano miten pärjäät nuin vähällä ruualla päivän ja oot kuiten koko ajan menossa?? pelkällä puurolla, välipalalla ja yhdellä ruualla :D huh ite en pärjäis sitten millään..

    VastaaPoista
  4. Heh hauskaa, että kiinnitit tuohon huomiota, en ajatellu ollenkaan, että oisin syönyt jotenkin vähän! :D Mutta tosiaan, tuosta saa kyllä kieltämättä sen kuvan, että nälkiinnytän itseni haha. Totuus on kuitenkin täysin toinen, välillä tuntuu, että syön ihan koko ajan jotain! Olen kuullut tässä taloudessa asuvalta mieheltä useaan kertaan kuittailua siitä, että syön meidät vararikkoon. ;) -Yy

    VastaaPoista