sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Tervetuloa syksy!

Vaikka meitä on hellitty mielettömän lämpimillä ja näteillä, miltei keskikesäisillä keleillä, äsken havahduin siihen, että parvekkeen oven ollessa raollaan paljaita varpaita alkoi paleltaa. Iltaisin on jo kirpeä, viileä sää, joka henkii syksystä. Ja en voi sanoa muuta, kuin ihanaa. :)





Vaikka syksy tuo tullessaan kaikenlaisia velvollisuuksia ja kesän huolettomuus on enää vain muisto, en vois olla iloisempi! Teetä viltin mutkassa, saunailta ja lasi punaviiniä ystävän kanssa, muutama sivu hyvää kirjaa ennen unta, villasukat, neuleet, nahkatakki, saappaat ja isot huivit. Syksy. <3 Vaikka tähän mennessä syksyyn on kuulunut gradua ja ennen kaikkea gradusta stressaamista on viikkoihin mahtunut myös kivoja juttuja, kuten treenaamista, kirpparishoppailua, ja huikean kivoja ystävähetkiä. :)





Tällä hetkellä odotan hurjasti ensi viikonlopun Helsingin reissua ja siellä odottelevia kavereita, sitä seuraavalla viikolla koittavia treffejä Villen kanssa (sovittiin, että yritetään järjestää kerran viikossa meille treffit, ja mie olen seuraavaksi ideointivastuussa, hihii!) sekä vihdoin Antin ja Martan kanssa meillä pidettäviä rapujuhlia. :) Siispä duunia ja juhlaa sopivassa suhteessa - siitä on maailman paras syksy tehty! :)



kaikki kuvat weheartit


Mukavaa syysviikkoa! :)


Yy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti