tiistai 10. huhtikuuta 2012

Älä sammu aurinko.

Voi miten huikeat pääsiäisvapaat takana! :) Aurinko on jaksanut paistaa ihan koko pääsiäisen, ja sehän sopi - päästiin hiihtämään, pilkille, kallioille paistattelemaan ja jopa terassikausi korkattiin (sitähän se siis tarkoittaa, kun vihdoin tarkenee kevään ensimmäisen kerran juoda parvekkeella päiväkahvit, eikö?). Pitkäperjantain viettelin tosiaan vielä pohjoisessa, ja sää suosi jo silloin, katsokaa vaikka! :)






Perjantai-iltana hyppäsin sitten taas kimpsuineni ja kampsuineni junaan, ja suuntasin etelään. Pysähdyin Oulussa ystävän luona yhden yön verran, päivitettiin juorut ja naurettiin vanhoja valokuvia melkein aamuun asti, kunnes oli parin tunnin unien jälkeen taas jatkettava matkaa. Suuntana Parikkala ja ohjelmassa mökkeilyä! :) Sunnuntaina jatkettiin Lappeenrantaan, ja maanantaina jatkettiin paistattelua näissä maisemissa







Lenkin päätteeksi se terassin korkkaus! :)




Tänään oli (ainakin osalla, hah) aika palata arkeen, minkä kunniaksi käytiinkin aamulla hoitelemassa kaupungilla asioita.  Kyseltiin muun muassa aikatauluja ja hintoja Tallinnan risteilylle toukokuussa! Toivottavasti saataisiin reissu järkättyä, kesällä kun ei lomailua juurikaan ole tiedossa. Lisäksi se jos mikä olis palkinto koulu- ja työuurastuksista, paljon on nimittäin ahkeroitu, ja paljon on silti vielä ahkeroitava - kalenteri näyttää täpötäydeltä koulujuttujen suhteen toukokuun loppuun asti. Huh.

Vaan tämän päivän saan vielä vietellä lomaa, huomenillalla sitten VR kuljettaa kotiin Rovaniemelle arjen pariin. Tosin loppuviikko näyttäis kyllä erehdyttävästi vielä lomalta, sillä koulujuttujen lisäksi torstaina olis luvassa ystävän kanssa kauneus&terveys -iltaa, ja perjantaina sekä lauantaina luvassa muutamat isommat kemut! :) Hmm, siksipä voisinki nyt vähän juhlistaa tätä Lappeenranta-vapaapäiväilyä, ja lähteä tonkimaan vaatekauppojen alelaareja. ;) Iloista arkeenpaluumieltä!

Yy

2 kommenttia:

  1. Hauska idea alkaa pitämään blogia kahdestaan! Täytyypä jatkossakin seurata teidän seikkailujanne. :)

    VastaaPoista
  2. Voi kuin kiva kuulla, lämpimästi tervetuloa kurkkimaan! :)

    VastaaPoista