tiistai 3. huhtikuuta 2012

Alku kertaa kaksi

Heipat ja jeet minunki puolesta! :) Ihan huippua päästä taas pitämään blogia, ehti olla jo ikävä tätä touhua. Ja mikä sen jännempää ko pitää tätä yhessä rakkaan ystävän kanssa, tuskin maltan odottaa, että saadaan tämä kunnolla käyntiin! :)

Idea tähän tosiaan lähti siitä, että eletään vähintäänki tosi erilaista elämää, niin ajateltiin, että oliski hauskaa rustailla molempien päivän tapahtumia, niin isoja ko pieniä ylös, ja ehkä se vois kiinnostaa jotaki muutaki. Aika näyttää miten meille tämän kanssa käy, mutta jos jolleki jäi vielä epäselväksi, niin ainaki me ollaan tästä innoissaan!

Vaan pitäisköhän minunki näin alkajaisiksi kertoa vähän itestäni? Täytin tosiaan äskettäin 23, vaikkei yhtään tunnu siltä. Rakastan ystäviä, ruokaa (älkää naurako sielä yhtään!), muotiblogeja, kesää, luontoa ja urheilua. Arki on pitkälti pää kolmantena jalkana ryntäilyä joka paikkaan, ja tuntuu, etten voiskaan elää mitenkään toisin - lamaannun, jos kalenterissa joku päivä ammottaa tyhjillään. Onneksi harvoin semmonen vahinko pääsee sattua.. ;) Kaiken muun juoksemisen lisäksi reissaan paljon Suomen rajojen sisäpuolella, VR on ystävä. :)

Tämmönenpä avaus minun osalta, palaillaan pian! Iloista pääsiäiseen valmistautumista, muistakaa jo harjotella mämmin ja suklaamunien syöntiä! Ja ps. Fiilistellään vähän jo kesää, jooko. :)







kuvat weheartit.com

Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti