tiistai 3. huhtikuuta 2012

Alku.

Taas olis aika alotella uutta blogia. Jee! :) Tätä blogia pitää kaksi 23v tytöntylleröä, toinen kotiäiti ja toinen puolestaan yliopistossa opiskeleva neitonen. Varsin erilaista elämää siis elellään. Toisemme on tunnettu nyt rapeat 18 vuotta, eli melko hyvin toisemme tunnetaan. Vaikka eihän sitä tiedä, kuinka paljon uutta toisesta oppii tämän blogin kautta :) Mutta lyhyestä virsi kaunis, jos nyt ois sitte paremman esittelyn paikka omalta osalta.

Elikkäs, olen tosiaan naimisissa oleva kotiäiti, kahelle ihanalle pojalle. Pojat on syntyneet -09 ja -11, eli vanhempi 2v 5kk ja nuorempi kohta 6kk. Asutaan omakotitalossa maalla, joen rannalla. Nyt ollaan reilu vuosi asuttu tässä, ja remonttia tehty toisen perään. Vielä ois paljon remontoitavaa jäljellä, joten luultavasti siitäki postauksia tänne teen. :) eihän vanhasta talosta koskaan valmista tule.... 
Tykkäänki siis tosi paljon kaikesta sisustus- ja remppajutuista (onneksi...), jostaki syystä ompelu- ja leivontajututki on alkanu kiehtoon, sekä tietty kaikki vauvoihin ja taaperoihin liittyvät asiat on tullu tutuiksi poikien myötä :) 
Toivottavasti tulis tännekki sitten kirjoteltua, ko piän tämän ohessa myös omaa blogia! Noh, kotiäideilähän on niin paljon vapaa-aikaa... ;)

Koo







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti