tiistai 24. huhtikuuta 2012

Energy!

Ah ihan mahtavaa, huippu päivä takana pienistä vastoinkäymisistä huolimatta! :) Tämän päivän luento peruttiin, eikä vapaapäivää olisikaan voinut sattua parempaan saumaan - sain tehtyä rästijuttuja pois alta, ja ehdin vaikka mitä muutakin! Aamun aloitin puolen tunnin juoksulenkillä (hei jes, ei se tunnin kevyt maastolenkki -tavoite kuulosta enää omiinkaan korviin kovin mahdottomalta, tänäänkin kulki nimittäin jo ihan kivasti), ja iltapäivällä pidin koulujutuista taukoa ja houkuttelin Katin Amarilloon herkuttelusyöpöttelemään! :) Jäätiinkin suustamme kiinni pariksi tunniksi, minkä jälkeen linnottauduin vielä hetkeksi kotiin koulujuttujen pariin, ennen kuin suunnattiin Pian kanssa iltasalille. Ainiin ja niistä vastoinkäymisistä... pelastakaa minut, ja kertokaa, että kaikki mahdollinen tekniikka kääntyy myös teitä vastaan joskus saman päivän aikana?! Ja puhun todella siis kaikesta mahdollisesta sähköllä toimivasta: tietokoneesta, televisiosta, mp3-soittimesta, radiosta, suoristusraudasta... Lista on loputon. :D 




Huomenna kuitenkin siis vielä aamuluento, minkä jälkeen suunnataan äidin kanssa kaupungille ja sitten pitkästä aikaa koti-kotiin Pelloon! Ville on päässyt Pelloon jo vähän minua aiemmin, ja luvassa on ihanaa yhteistä rentoutusaikaa, ulkoilua, mökkeilyä ja rantasaunaa (ja vähän töitäkin, mutta vain vähän), tätä on odotettu! :) Siispä en saiskaan enää istua tässä, vaan pitäisi äkkiä heitellä matkaan lähtevät tavarat laukkuun - niinpä heipat nyt ja aurinkoiset viikon jatkot kaikille! 


Ps. Katsoin äsken sääennustetta Pelloon, ja hypin riemusta, kun huomasin, että sinnekin oli luvattu lauantaiksi jopa +15 astetta! Olin jo puhelin kädessä ja hihkuen soittamassa äidille, kunnes totuus iski - jostain syystä paikkakunnan kohdalle olikin lipsahtanut Espoo Pellon sijaan... No, aurinkoa oli kuitenkin luvattu meillekin, vaikkei ihan noin lämmintä! ;)


Yy

Pps. Kuvat vanhoja sekalaisia koti-kodin kulmilta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti