maanantai 23. huhtikuuta 2012

Hoods.

Koska olo ei ollut vielä tänään eilisistä harhauttamisista huolimatta ihan täysin ookoo, en uskaltautunut salille tai juoksemaan. Halusin kuitenkin repiä irti omankin osani pitkästä aikaa paistavasta auringosta, ja kävin pienellä kävelyllä. Nappasin kameran mukaan, ja sainkin ikuistettua kivoja kuvia! :)

Kuitenkin ennen sitä, raahauduttuani iltapäivällä luennon ja kaupungilla asioiden hoidon jälkeen kotiin, vedin salaattia naamariin ja selasin kalenteria melko tuskaisesti. Ja koska deadlinejen paukkuminen ja hommien kasaantuminen ei tietenkään riitä, itseäni vielä vähän enemmän kiduttaakseni vilkuilin myös viime viikolla vääntämääni saliohjelmaa, mille saan ainakin sellaisenaan tämän viikon osalta heittää hyvästit (onneksi osaan peittää katkeruuteni niin hienosti, eihän se paista tästäkään jutustelusta läpi sitten millään!).


Minimasentelujen jälkeen päätin kuitenkin tyytyä reippaasti kohtalooni ja ottaa loppupäivän suhteellisen iisisti, sujautin kumpparit jalkaan ja suuntasin nauttimaan auringosta. Ja kivalta näyttikin. :)




Jään reunoilla oli kymmeniä lokkeja ihastelemassa sulaa - niiden kirkuna on kyllä pitkän talven jälkeen aina niin mieletöntä kuultavaa. :)

Tämän jälkeen ihastelin naapuruston nättejä taloja (tai stalkkasin naapureita, hups).







Täytyy kyllä sanoa, että vaikken enää Rovaniemeä kovin kodiksi tunnekaan, asun kyllä niin kivalla alueella, että tulen varmasti ikävöimään tänne vielä paljonkin, sitten kun joskus (toivottavasti pian) asustan jossain muualla. :)

Illalla lenkin jälkeen sain vielä yllärivieraaksi Pian, joka oli hakenut meille iltatee-evääksi mehujätskit (ja okei, ehkä myös vähän irtokarkkia, terkkuja sille terveelliselle elämälle...)!

Vaikka tällaiset rennommat päivät tekevätkin silloin tällöin ihan hyvää, huomenna aion kuitenkin olla taas täydessä terässä ja suunnata salille! Kunpa saisin myös vihdoin venyneitä koulujuttuja pois alta, niin saisin hyvin mielin ja puhtain omatunnoin nauttia loppuviikon ja vapun huikeista suunnitelmista. :) Palailemisiin!

Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti