perjantai 25. toukokuuta 2012

The ick factor.

Ensinnäkin - perjantai! Sydän sille, tai vaikka kaksikin! :)

Mulla on maailman paras kesätyö, mutta silti pari vapaapäivää tulee kyllä tarpeeseen. Tai ennen kaikkea kunnon yöunet! Käperrynkin kohta jo peiton alle hyvän kirjan kanssa (ostin Kontista 1,5 eurolla ennen lomaa kolme pokkaria, joista nyt on menossa Bridget Jones, vaikuttaa ihan lupaavalle vaikken leffoista niin tykännytkään - tekstinä tuntuu kuitenkin olevan ihan viihdyttävää hömppää!), mutta ennen sitä ihan pakko vähän hehkuttaa sitä, että kesä on täällä!

Ja mistä sen tietää? Siitä, että unohdin eilenaamulla takin kotiin. :) Mulla oli eilen vielä opintoläsnäolo Rovaniemellä, ja koulun jälkeen käytiin Kirsin kanssa kaupoilla ja jätskillä, ja oli mielettömän lämmin! Tänään puolestaan heti töiden jälkeen heitin bikinit päälle, ja asetuin rantasaunan terassille nauttimaan paisteesta ja metsästämään kesän ekoja rusketusrajoja, ja nukuinkin tyytyväisenä siinä lämmössä myös päikkärit. :) Huippua!

Näiden kelien kunniaksi olen saanut kesäliikunnatkin vihdoin käyntiin. Maastossa juoksu ei lähtenyt ihan niin hyvin kuin keväällä, mutta onneksi kesä on pitkä ja mulla paljon aikaa lenkkeillä. ;) Huomenna aamusta lähdetään äidin kanssa Tornioon ja Haaparannalle Ikeaan, mutta sitä ennen pakotan itseni aamulenkille! Sen vuoksi ajattelin tykittää tähän muutaman kipsun, jospa näiden ansiosta tuntuisi aamullakin jalat kevyemmiltä. :) Näitä on näkyillyt varmaan muissakin blogeissa kyllästymiseenkin asti, mutta ei voi mitään, täältä tulee!









Hassua miten yleensä tällaiset pinkkipurkkapopit eivät jaksa juurikaan kiinnostaa, mutta salilla tai lenkillä en voisi juuri muunlaista kuunnellakaan! Tämän energiapläjäyksen myötä kivaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille, nukkukaa pitkään ja nauttikaa lämmöstä! :)

Yy

1 kommentti:

  1. nonni! mie nyt luen täälä näitä teän juttuja ko on joutilasta aikaa. ;) on muuten hyviä kesäbiisejä! kohta saaki jo alkaa kuuntehleen syysbiisejä..

    ps.että varmana tiä kua olen!! xD

    VastaaPoista