sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Murusia.

Niin, kai kaikki jo kuulitte viimeöisestä Rovaniemi-tragediasta? Että tänne satoi 22cm uutta lunta? Kesä siis selkeästi jo nurkan takana. :) Itseäni ei sää oikeastaan haitannut millään tavalla, kun ainoa kodista poistuminen tapahtui noin 15 minuutiksi 400 metrin päässä sijaitsevaan Filmtowniin tsemppikarkkeja hakemaan, mutta apua silti. Onneksi huomiseksi on luvattu taas jo aurinkoa. :) Huh, toivottavasti takatalvet olivat nyt sitten siinä!

Vaan kiireinen päivä ja -viikonloppu alkaa vedellä viimeisiään. Sain kun sainkin tehtyä KAIKKI koulujutut mitä suunnittelinkin, ja fiilis alkaakin olla aika kevyt - tosin en ole ehkä vielä aivan tajunnut, ettei enää tarvitse naputtaa yhtään ainoaa esseetä, oppimispäiväkirjaa tai muuta tehtävää. Toinen hurraa-huutoja ansaitseva teko oli se, että sain myös siivottua! 30 neliön asunnon puhtaanapito on yllättävän haastavaa, en ymmärrä kuka täällä jaksaakin sotkea näin aktiivisesti... Vaan siivouksien kunniaksi napsin muutamat kuvat täältä kotikolosta. :)









Sain muutama kuukausi takaperin Y-sisustuskirjaimeni Koolta tuparilahjaksi, ja se on tällä hetkellä melkeinpä kivoin juttu täällä! :) Lisäksi rakastan kahta vessanoveani (syksyllä muuton yhteydessä syntyi pienoinen perheriita, kun Ville keksi sijoittaa kuvissakin näkyvän mustan hyllyn toisen oven eteen... ei muuten jäänyt siihen se hylly!), ja suosin ehdottomasti ajattomia ja aina niin ihania Iittaloita ja Marimekkoja (mikä ei todellakaan jäänyt keneltäkään näitä kuvia selatessa huomaamatta).

Nyt kuitenkin vielä hetkeksi tenttikirjan (Sinkkuelämien) ja jämäkarkkien kimppuun!

Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti