keskiviikko 2. toukokuuta 2012

So much fun!

Kääk! Nyt on vaput vappuiltu ja minilomat lomailtu, ja paluu arkeen odottaa jo nurkan takana. Vaan ei ihan vielä, tänään nimittäin vielä vapaa, ihanaa. :) Sain nukuttua univelat pois, ja kohta olis tarkotus hyökätä suihkun kautta Katin luo kyläilemään ja kaupoille (lue: jäätelöhammasta kolottaa, aion pakottaa Katin mukaan tuuttimetsästykseen!), illalla luvassa sitten kirppispöydän täyttöä ja salia. Vaan sitä ennen vappu kuvina, toivottavasti teilekin tulee näistä yhtä hyvä mieli kuin mulle! :)

Eli meidän osalta vappuhan alkoi jo lauantai-iltana. Riikka ja Joonas tosiaan järkkäilivät pienet sauna&grillailu-iltamat, ja olikin aivan loistokekkerit! Koo varmaan kertoilee näistä vielä enemmän, kunhan ehtii taas blogin pariin. :) Vaan muutamia räpsyjä siis sieltäkin!



Ääliöt laittautumassa saunan jälkeen :)


Sunnuntaina oli sitten Oulun vuoro. Teemana meillä oli kirkkaat värit, ja tavoitteena tanssia koko ilta (tavoite täytettiin moninkertaisesti, jee)!


Taiteilin itselleni molempina iltoina tekoripset silmiin, ja olihan räpsyissä kokoa!



Maanantaina käytiin shoppailujen lomassa hoitamassa kolottavia kahvihampaita ja murisevia mahojamme Bisketissä, sekä täydentämässä jääkaappia iltaa varten! Pian kanssa napattiin myös kesän ekat irtojätskit mukaan. :)




Illalla saatiin sitten naisia tupa täyteen, ja pukeuduttiin astetta vapummin iltaa varten! Seurueeseen kuului muun muassa Miss Africa, Miss Devil, sekä allekirjoittanut Maatilanmaikki... Moisessa seurassa onnistunut ilta oli taas taattu! :)


Eli sellainen vappu täällä! Miten te muut juhlitte, löytyikö samannäköisiä vappuhahmoja muiden seurueista? ;)

Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti