torstai 3. toukokuuta 2012

Loppis.




Huh, miten sitä aina unohtaakin, miten monta vaihetta ja juttua kirpparipöydän laittoon kuuluu! Käytiin eilen täyttämässä oma pöytämme, ja tosiaan, siellä ne aarteet nyt majailevat viikon verran Varastotien kirpparilla pöydässä 13, käykäähän rovaniemiläiset noutamassa ne parempaan talteen! :)

Tänään on ollut jotenkin outo päivä. Olen ollut tosi väsynyt, enkä saanut oikein mitään koulujuttujakaan aamuluennon lisäksi pakerrettua (en siis todella voi ymmärtää miksi keksin loputtomasti tekosyitä vältelläkseni tekemistä odottelevia excel-tehtäviä, jotka ovat kuitenkin niin lähellä sydäntä). Tein Vilan alennuksista ja kirpparilta pari superia löytöäkin kesävaatekaappiin (muun muassa niiden metsästys oli yksi näistä edellä mainituista tekosyistä, kätevää), muttei sekään jotenkin nostattanut fiilistä ihan odotetusti. Salillakin teki mieli vain venytellä muun huhkimisen sijaan. :D No, toivottavasti huomenna alkava viikonloppu tuo mukanaan hyvän mielen.

Suoraan sanottuna tuleva viikonloppu vähän kyllä jopa hirvittää. En muista milloin viimeksi olisin vietellyt kokonaisen viikonlopun Rovaniemellä ilman mitään suuria suunnitelmia. Joten nyt, kun kalenteri on tulevien kolmen päivän osalta täyttynyt vain opiskeluun liittyvillä merkinnöillä, olen miltei varma, että jossakin vaiheessa seinät kaatuvat päälle ja pahasti. :D Apua, toivottavasti saisin paljon tehtäviä tehtyä ja luettua tuleviin tentteihin, käytyä reippaasti salilla, siivottua (tilanne on tällä hetkellä niin paha, että en todellakaan voi pyytää ketään pölyallergikkoa tai astmaatikkoa edes eteiseen asti), ja nähtyä ystäviäkin edes yhden kahvikupillisen ajan. :) Voisin myös väsäillä sitä aiemmin lupailemaani ruokapostausta, sekä jatkaa meidän aloittamaa haastetta vaikka kotipostauksella! Siispä palailemisiin, toivottavasti teillä muilla on rennompi viikonloppu tuloillaan! :)

Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti