keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Hyvä päivä.

Tänään oli hyvä päivä :) 
Juuson virallinen synttäripäivä, 3-vuotias pikkumies. ♥
Ei voi käsittää, että siitä on jo kolme vuotta, ko tuo kläppi oli semmonen pikkunen tuhisija, joka tuijotteli sängystä. Sehän oli eilen.. Ko tuota pötkyä mahtu pitämään käsivarsien päällä, ja se tosiaan mahtu siihen kokonaan. Nyt se raukka roikkuis jo lattialla puoliksi.. :D Oivoi, on se vauva-aika niin ihanaa. 




Vaikka on tämäki aika mukavaa, ko toisela on jo niin hauskoja juttuja. Selittää niin tosissaan, miten pikkuveljen kans saa tapella, mutta ei kiusata.. hmm, näinköhän se meni? :)

Käytiin myös ulkoilemassa, Arttuki pääsi eka kertaa pulkan kyytiin. Tarkotus oli tehä lumiukko, mutta eihän se lumi ollukaan semmosta, että siitä olis jotaki saanu tehtyä. Ihan kökköä. :( Mutta oli siellä silti paljon muutaki puuhaa, ja käveltiin myös tuossa Tuomaan Pajan leikkipaikassa.








Sain myös laskettua kaikki tuleviin remontteihin tarvittavat summat,
ja näilä näkymin ne myös toteutuu, kunhan raha-asiat saa hoidettua sille mallille.
Tarkotus olis remppailla keittiö uuteen uskoon, olohuoneen ja eteisen lattiat, tehdä vähän vierashuoneen tynkää, vessa, uusi ulko-ovi, autotallia... paljon kaikenlaista. :) Sitten alkais olla tämä kämppä sillä mallin, ettei isompia remontteja enää tarvis tehdä. Joka paikka koluttu läpi.

Niin, ja onnistuhan se Juuso vielä herkistelemäänki oikein isosti. :) Tälläsimmä ittemme sohvale salkkareita ootteleen, niin Juuso otti äiskää kaulasta kiini ja tuumasi, että "Äiti, minä lakastan sinua." ♥
Sniif. Äitin pikkuvauva. ♥


Koo



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti