lauantai 6. lokakuuta 2012

riittää meillä päiviä

Heipat Lappeenrannasta,

vihdoin! Sanottaisko näin, että meininki on ollu tosi let's go tällä viikolla, huh! Ryntäilyä on riittäny joka suuntaan, vaan nyt kunnon vapaapäivä ja voin myös todeta, että kotona on valmista yhden peilin ja muutaman lampun kiinnitystä lukuunottamatta. :) Ja alkaa näyttää aika kivalta! Näpsin tännekin muutamia maistiaisia, näette mihin olette niin kovasti uhkailleet tulla kyläilemään. ;)







Vaan mitä siis kuuluu? Hyvää. :) Muutto työllisti monestakin syystä jopa normaaliolosuhteita pidempään, minkä vuoksi hermo on ollut jokseenkin kireällä muutamaan otteeseen, onnittelut ja pahoittelut sijaiskärsijöille. ;) Nykyinen koti on koti tosiaan vain kesäkuun alkuun asti, sillä vuokrattiin se määräaikaisena ja kalustettuna. Alusta asti oli kuitenkin selvää, että suurin osa tavaroista vaihdetaan omiin, ja yllättävän hienosti saatiinkin vuokraisännän huonekalut ja tilpehöörit mahdutettua kellarikomeroon ja piilotettua turhiin nurkkakaappeihin. Vekslaus tuotti kuitenkin suhteellisen paljon päänvaivaa, niin kuin jo omien tavaroiden muuttamisessa ja järjestämisessä ei olisi tarpeeksi... No, nyt kuitenkin kaikki tehty ja eilen illalla todettiin yhdestä suusta, että passaa tässä talvi majailla! :)





Määräaikainen kämppä oli meille tosiaan passeli ratkaisu tähän väliin siksi, että ollaan (tai ainakin haluttaisiin olla) kesä taas pohjoisessa, jolloin tuntuisi typerälle maksaa ja pitää turhaan asuntoa täällä. Lisäksi muutenkin asumis- ja asettumiskuviot on oikeastaan aivan totaalisesti levällään, riippuen paljon molempien töistä ja omasta valmistumisestani, joten ei haluttu vielä sitoutua mihinkään sen pidemmäksi aikaa. Aika näyttää mitä tapahtuu, mutta nyt en halua edes kuulla sanaa muutto ainakaan ennen ensi kevättä, just so you know! :D




Muuton lisäksi tällä viikolla meitä on työllistänyt kaikki ärsyttävät pikkuasiat, kuten vakuutusten päivittäminen, autopaikan metsästys, kirjastokortin ja tunnusten testailu, kurssi-ilmottautumiset yliopistolle... Yäk. Nyt kuitenkin kaikki nekin tehty, ja koulunkin suhteen kaikki pitäisi olla aikalailla selvää - deadlinet, matkustelut pohjoiseen jne. :) Duunia koulun suhteen on aivan mielettömästi koko vuonna ja lisäksi keväällä kymmenen viikon harjoittelu, nähtäväksi jää pystynkö ottamaan mitään haaveilemaani osa-aikatyötä opiskelujen rinnalle täällä... Pahalta näyttää, vaan mitäs pienistä burnouteista, levätään sitten kesällä. ;)





Ja apua, unohdin melkein hehkuttaa, että olen saanu alotettua tässä hässäkässä myös saleilut taas, jeee! Vitsi miten hyvälle onkaan tuntunu kunnon rääkit pitkästä aikaa, nautin ihan joka hetkestä, myös tästä seuraavan päivän jomotuksesta ja tunteesta, että lihakset repeää irti joka kohdasta. :D Ajattelinkin repiä nyt kaikki irti tästä motivaatiosta ja käydä salilla aika ahkeraan, tein itselle ohjelman viidelle treenipäivälle viikossa, kolme lihaskuntopäivää ja kaksi toiminnallisempaa treenipäivää. Katsotaan kauanko naurattaa. ;)

Vaan nyt laitan pyykit kuivumaan ja sitten suunnataan kaupan kautta ystävien luo puusavottaan ja viettämään saunailtaa viininmaistajaisten merkeissä! Palaillaan huomenna, haluan viimeinkin höpötellä siitä parin viikon takaisesta illasta Riikan kanssa (ikävöin sinua jo vähän, hups)! :) Kivaa viikonloppua!

Yy

Ps. Ainiin. Pakko vielä mainostaa miten tulisesti olen rakastunu meidän parvekkeeseen! Siitä on melkein Saimaa-näkymä - ainakin sitten, kun puista varisee lehdet. ;)

3 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta tuo teän kämpsy! :) Saapa nähä kerkeänkö ikinä käyhmään sielä, mutta kova on yritys :D miss juu tuu min gumman ♥

    VastaaPoista
  2. Ompa kaikki mukavan näköistä. Tekkee kyllä mieli ehtiä käyä pistäytymässä. Viihtykää.

    VastaaPoista