tiistai 23. lokakuuta 2012

one lazy morning

Tänään otettiin vielä aamu vapaaksi velvollisuuksista ja nukuttiin pitkään. Kahvittelujen jälkeen itse suuntasin salille ja Ville töihin. Torstaina kävi pieni onnettomuus, minkä vuoksi oli mennä koko viikonlopun suunnitelmat uusiksi... Ja osaltaan menikin vaan ei onneksi kokonaan, perjantaina käytiin katsomassa Viikatetta ja lauantaina lähdettiin suunnitellusti mökille. :) Tämmöstä siis meidän viikonloppuun





Ihanan piristävää ja rentouttavaa mökkeilyä, onneksi päästiin lähtemään! Varsinkin, kun sain vihdoin tämänkin kaverin kotiin, sopivasti mökille lämmittämään :)



Nam! Salin jälkeen tänään vähän siivoilin, tein koulujuttuja ja kertailin tenttiin (no ainakin yritin). Aamulla pitäisi suunnata kaupunkiin ja salille, lukea, nähdä Tanjaa ja pakata pohjoiseen lähtöä varten. Torstaina vierähtääkin koko päivä junassa... Vaan onpahan aikaa vielä kertailla perjantain tenttiin, ja ihanaa nähdä perillä kaikkia. :) Nyt kuitenkin hyökkään nettiteeveen ja perjantaina missatun Vain elämää -jakson ja glögimukillisen kimppuun! Rentouttavaa tiistai-iltaa! :)

Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti