lauantai 13. lokakuuta 2012

Sweet days of mine

Ohhoh, viikko onkin hurahtanut äkkiä! Keskiviikkona oli tylsä, opiskelujen ja pyykinpesun täyteinen päivä, ja itseä edes vähän viihdyttääkseni tallentuikin kameralle paljon tyhjänpäiväisiä räpsyjä. Voisin tehdä niistä joskus jonkinlaisen päivä Riikan kanssa -postauksen, saa nähdä. :) Torstaina oli kuitenkin jo reippaampi meininki, aamutreenin jälkeen tulin nopeasti kotiin ja lähdin melkein samantien takaisin kaupunkiin treffeille Tanjan kanssa. :) Käytiin kaupoilla ja Birrassa punaviineillä, oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa! Ilta hurahti puolestaan Villen kanssa kahdestaan tupaantuliaisia juhlien - ollaan selkeästi tosi seurallista porukkaa, kun vieraslistalle ei mahtunut muita. :D







Naposteltiin partsilla coctail-tikkuja, lipiteltiin punaviiniä ja naurettiin mahat kipeiksi. :) Perjantaina jollakin oli pää hiukka kipeä edellisestä illasta (lue: ei mulla) ja päätettiinkin sen vuoksi viettää rauhallinen, pitkä aamu ilman hötkyilyjä mihinkään. Kahden aikaan lähdin Martan ja pikkuneidin kanssa kuitenkin kirpparikierrokselle, ja sieltä päädyin suoraan anopin päiväkahvipöytään, nams! Illalla saunottiin ja yritin kovasti olla ajattelematta sitä, miten paljon olisin halunnut olla Rovaniemellä nauttimassa Vesa-Matti Loirin juhlakiertueesta. Noh, olen jo melkein toipunut tästä pettymyksestä. Siis melkein.

Tänään oli tarkoitus startata päivä aamusalilla, mutta ilma näytti niin houkuttelevalta, että päätettiinkin lähteä pitkälle kävelylle! Kierrettiin pururadat ja satamareitit, näytti aika kivalle :)








Rankkaa energiankulutusta päätettiin paikata Majurskan kahveilla ja vadelmaleivoksilla, ah!





Semmosta siis täällä viime päivinä! Nyt olisi todella tarkoitus tsempata noiden koulujuttujen kanssa, tenttiin ei enää aikaa kuin vajaa kaksi viikkoa, alkaa iskeä jo paniikki... No, eipä ole eka kerta, kun tenttiin on luettu paineella viimeiset kaksi päivää - pakko on paras motiivi, haven't you heard? Huomenna aion myös leipoa korvapuusteja (eli siis polttaa meidän keittiön), näinköhän saan aikaan muuta kuin sotkua! Onneksi on tarkoituksena pitää myös siivouspäivä...

Ensi viikko tuo siis tullessaan ainakin kouluahkerointia, shoppailukierrosta (kuulin villiä huhua, että Lindexillä olisi remonttiale), Viikatteen keikan ja mökkiviikonlopun! Lisäksi suunniteltiin Riikan kanssa pientä jäynää tänne blogin puolelle, katsotaan milloin ehditään toteuttaa uhkaukset. :) Ja apua, kohta tosiaan sinne Rovaniemellekin pitäisi lähteä... Ihanaa nähdä kavereita, mutta terveterve sitä matkustamista taas. Onneksi saan tulomatkalla Tiinan meille tänne Lappeenrantaan kylään viettämään minilomaa, olen niin mielissäni!! :) Tästä kaikesta kuitenkin myöhemmin, nyt käyn selättämään tiskivuorta (miksi minusta tuntuu, että aina on minun tiskivuoro, höh)! Suukkoja viikonloppuun!

Yy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti