keskiviikko 17. lokakuuta 2012

laugh it off

Olen tylsyyskuoleman partaalla. Jokaisessa päivässä pitäisi olla jotain kivaa, ei pelkkää työtä tai koulua tai sisällä istumista. Viimepäivät ovat kuitenkin olleet täynnä juurikin näitä edellämainittuja, ja pää alkaa hajota (sain muunmuassa äsken hysteerisen, kymmenen minuuttia kestävän naurukohtauksen, jota Ville arvosti kovasti). Ja vaikken yleensä anna sään masentaa mitenkään, nyt sekin on päässyt nakertamaan mielialaa - eikä tilannetta helpota yhtään se, että täällä susirajalla työntää vettä taivaan täydeltä, kun puolestaan Facebook on täynnä koreilevia ensilumikuvia pohjoisesta. Tahdon myös! Ihailla ikkunasta lumisadetta, juoda glögiä villasukat jalassa ja kaivautua lämpöisen jumpinin sisään (joka ei muuten suvainnut kolahtaa postista tänäänkään, tänks)! 

No, koska säälle ja postinkululle ei mahda minkään, ja tämänpäivän lukemiset on onneksi jo luettu, ajattelin tykittää tähän jotain piristävää! Tuskin kenenkään keskiviikossa liikaa naurua on, joten antakaahan palaa :)







Yy

3 kommenttia:

  1. "Can you feel the beat?" :DD
    "No ei vittu välttämättä jaksa." xD

    VastaaPoista
  2. Haha, toimi siis ainaki sulle! ;) Nuo on kyllä niin huippuja. Ps. Tähän olis vimpaksi voinu laittaa vielä tuon Juuson kuvan, minkä laitoit tuohon ensilumi-postaukseen, meile tuli Villen kans molemmille niin hyvä mieli, vitsi mikä isäntä! :)

    VastaaPoista
  3. Hah, joo, olen ilmeisesti tarpheeksi yksinkertanen sinun jutuile ;)
    Tuo Juuson kuva olis ollu oikea möksmöks kuva, mutta käskin sen hymmyilä, niin saatto vettää vähän överit.. :D :D

    VastaaPoista