perjantai 26. lokakuuta 2012

Vanhus.

Täytin tosiaan eilen vuosia, kokonaiset 24, ja olo ei tunnu päivääkään yli 16 weeltä ;) 
Kiitos muuten Yykkä tuosta varsin kauniista kuvasesta, ah olen siittä niin ylpeä. 
(Ps. Tuosta kuvasta -9kg, ei paha?!) 

Eniveis, siittä synttäripäivästä. Tuo minun ihanainen siippani käytti minua synttäreitten kunniaksi aivan kaupungissa syömässä! :) Ja tulipa sitten testattua se Rovaniemen "uus" kreikkalainen ruokapaikka, eikä voi kyllä moittia! Hyvät oli pöperöt! :) "Uus" siksi, että kai se on jo tovin sielä ollu, mutta ei ollu sielä vielä silloin, kun me vielä Roissa asuttiin (eli vajaa 2 vuotta sitte... :D) 
Eli suosittelen kaikkia ko. paikassa käymään, oli nannaa!----> Akropolis



Harmi, että oli vain pikapyrähys syömässä, kun piti olla jo hyvissä ajoin kotona, että lapsenvahti, myös anoppina tunnettu ;), piti olla olla jo anivarhain töissä. Mutta pääasia, että päästiin jossaki kahestaan käymään, ja oli kyllä mukava piristys viikon keskellä! Tämäki päivä on menny ihan poikkeusperjantaina, kun ukkokultaki on ollu koko päivän kotona. Sillä oli yks vp jemmassa, ja pietti sen nyt. Tosin nyt J on tuola mettässä kattelemassa jotaki puuhommia, mutta töihin ei kuiten ole tarvinu lähteä. 
Vielä olis suunnitelmissa tälle päivälle makkaranpaistohommiakin tuossa takapihalla, kun Juusule tuli vähän sellaista lupailtua.. :)

NIIN JA HEI, NYT KAIKKI VAIN ROHKEASTI OSALLISTUUN ARVONTAAN! :) 

Koo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti