torstai 14. maaliskuuta 2013

Happy Joe.

Ai että miten hyvä fiilis! :) Meillä on tänään ja huomenna etäpäivät, eli ei työharjoittelua vaan luentoja netissä. Enkä voi kyllä sanoa muuta, kuin että pari iisimpää päivää tuli tähän kohtaa kyllä enemmän kuin tarpeeseen! Flunssa tuli nimittäin taas alkuviikosta kylään, joten energiataso ei ole täällä päässä kovin huikea. Senkin vuoksi oli ihanaa nukkua vähän pidempään, ja olla vaan tässä kotona, kaikenlaista pientä puuhaillen tässä samalla kun luennot pauhaavat läppärin kaiuttimista suoraan Rovaniemeltä. :)




Ei mulla teille mitään sen kummempaa asiaakaan ollut, kunhan tulin vain hehkuttamaan tätä hyvää ja iloista mieltä. Oon yksinkertaisesti vaan niin iloinen, viikonlopulle on luvassa kaikkea superkivaa tekemistä, aurinko paistaa ja asiat on vaan hyvin. Sain jopa houkuteltua Villen lähtemään nyt luentojen jälkeen pitsalle! :D Törkeä pitsanhimo sai nimittäin minusta yliotteen tuossa kl 12 maissa, joten eihän tässä nyt muu auta, kuin kohta hypätä vaatteisiin, sujauttaa arskat nenälle ja suunnata syöpöttelemään.






Ainiin, ja lisäksi voisin nyt paljastaa teille sen aiemmin panttaamani pienen salaisuuden, nyt kun homma on ihan viimeisenkin päälle varmistunut. Saadaan nimittäin huhti-toukokuussa muuttaa uuteen kotiin! :) Ihan mieletön juttu, saatiin tosi hyväkuntoinen ja suhteellisen uusi kaksio huikealta sijainnilta, nimittäin ihan keskustasta. :) Asunto on pienempi kuin tämä meidän nykyinen, mutta siinäkin on sauna ja iso parveke, joten se riittää meille vallan mainiosti. Nyt en vain millään malttaisi odottaa, että päästään muuttamaan, ylläriylläri. Ainiin, ja yhdestä jutusta olen ihan erityisen innoissaan... Asunnossa on myös astianpesukone, ah! All my troubles are gone!




Kuvitukseksi heitin tähän täysin sekalaisia puhelimelle tallentuneita räpsyjä lähipäiviltä. Ruuduissa vilahtaa muun muassa viime perjantaina Lappeenrannan uudesta Bikbokista kotiutettu rakkausneule, jolle ei jäänyt alennuksien jälkeen hintaa kuin muutama hassu euro, on mallinsa puolesta just eikä melkein sitä mitä olen etsinyt jo pitkään, ja materiaalinsakin puolesta enemmän kuin passeli - 0% akryyliä, yes please! :)






Vaan nyt otan suunnan kohti keskustaa ja jotain pitseeriaa, kunhan päästään Villen kanssa yhteisymmärrykseen siitä, minne mennään. :D Nammm! Ja ps. Yritän saada viikonlopulta taltioitua muitakin kuin huonolaatuisia puhelinkuvia, promise! Huomenna muunmuassa suunnitelmissa rantasaunaa, avantouintia ja tyttöjeniltaa, joten eiköhän illalta jotain kuvamateriaalia irtoa.. ;) 

Ihanaa viikonloppua, ja hei, älkää missatko eilen julkaistua haastekyselypostausta! Pus!


Yy

2 kommenttia:

  1. Mie käyn joka päivä täälä kattomassa josko jompi kumpi olis päivittäny jotaki :D Tean postaukset on niin ihania, aitoja ja hyväntuulisia! Ja olen sammaa mieltä, että astianpesukone pelastaa monta kiihreistä päivää! :)

    VastaaPoista
  2. Voi Kaisa, olet ihana, kiitos! Harmittaa, ko ei ehi päivitellä tänne läheskään niin paljon jo haluais, mutta toisaalta ehkä se hyväntuulisuus ja aitous täältä sitte katoaiski, jos hamphaat irvessä pitäis aina väkisin ehtiä tänne rustaihleen. Joten näilä menhään ainaki toistaseksi, ihana ko seuraat meitä! :) -Yy

    VastaaPoista