sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Oh these times.

Yksi pieni onnellinen Riikka täältä huutelee hei ja moi! 

Olen jo valmiiksi pahoillani - pursuilen tällä hetkellä niin ylitsevuotavaisesti rakkautta, onnea ja hymyä, että tuskin kykenen kirjoittamaan yhtään ainutta lausetta mainitsematta edellämainittuja tai muuta ällösöpöä. Mutta hei, takana on niin huikeanmuikeat pari päivää, että en voi muutakaan! Vai mitä sanotte tästä: perjantaina käytiin Miian kanssa Joutsenossa, Ahvenlammen saunalla ja avantouimassa. Avantoon en ole koskaan aiemmin uskaltautunut, mutta en voi sanoa muuta, kuin että onneksi nyt uskaltauduin! Ihan mieletön olo kyseisen aktiviteetin jälkeen, oltiin molemmat mielettömissä fiiliksissä ja mikä parasta, alkuviikosta uuden hyökkäyksen tehnyt flunssakin jäi sille tielleen!

Avantoilun jälkeen suunnattiin Miian luo tekemään ruokaa, maistelemaan kuoharia ja juoruilemaan, ja lähdettiinpä vielä kaupunkiinkin muutamalle. :) Lauantaina pakattiin Villen aamuvuoron jälkeen kamat kasaan ja käännettiin auton keula kohti Miian mökkiä, ja siellä nautittiin elämästä isolla ännällä - makoiltiin taljoilla pulkassa punaviinilasit kourassa, koirat kainalossa ja otettiin aurinkoa, pilkittiin ahvenia ja lämmiteltiin minttukaakaoilla, laskettiin mäkeä, saunottiin ja lopulta päätettiin ilta törkeän hyvän ruoan ja musiikin parissa! Menuun kuului raclettea kaikilla mahdollisilla härpäkkeillä, ja juustofondueta tummalla leivällä. :) Pitkien unien ja mielettömän hyvän aamiaissetin jälkeen käytiin vielä jäällä aamukävelyllä ja viimeisillä paistatteluilla. Kaupunkiin palattuamme ja Villen lähdettyä töihin suuntasin vielä näkemään Tanjaa kahvittelujen ja juustokakkuilujen parissa. Kahvittelujen jälkeen pyörittiin hetki vielä kaupoilla, tyytyväisenä arskat nenällä ja suut hymyssä. :)












Tällä hetkellä pyöriskelen täälä ähkyissäni - tein kaupunkeilun ja päikkäreiden jälkeen ruoaksi salaattia ja uuniperunoita kinkku-savuporotäytteellä! Nyt ajattelin vähän vielä siivoilla täällä, ja sitten kömmin sohvan nurkkaan viltin alle lukemaan kirjaa ja nauttimaan jälkkärikahvista ja suklaalakujätskistä (lue: kesäkuntoprojekti jäissä, huomenna tsemppaan). :) Rankkaa tämä elämä!


Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti