keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

and we'll run for our lives...

Voi elämän kevät, että voi pientä ihmislasta väsyttää. Nyt on ollu kyllä niin tiivistä työtätyötätyötä, että ei ole muuta kerennykkään... Tuntuu, että kotia ko tullee, niin saaki kohta laittaa jo nukkuun, ja yhtäkkiä onki taas aamu ja saa lähteä töihin. Mutta onneksi ei ole ennää ko kolme töipäivää, ja sitte saaki hengailla kotona kokonaista 4 päivää! :) ihanaa. Ehkä tämä hallittu remonttikaaoski on verottanu osansa. Kyllä mie sitte olen NIIIN onnellinen, ko kaikki on tiptop. Aijettämänautin. ♥

Koska olen siis ollu niin saamaton, ettei päivityksiä ole herunu, niin nytpä ajattelinki parit kuvat lätkästä, ja päivittyä tähän päivään... :)

Toissa lauantaina kävimä isukin tykönä viettelemässä vähän iltaa karaoken merkeissä, ja olihan meilä pojat hauskaa... :)



Sunnuntaina kyselin Juusolta kesälomareissu toiveita, hän halus lähteä ryhmikseen. :) Yritin sitte muistuttaa viime kesän reissusta, että ko kävimä sielä huvipuistossa ja eläinpuistossa jne, että käytäskö tänäki vuona jossaki semmosessa.. no vähän ajan päästä Juuso alkoki kyseleen, että joko me menemä sinne leikkipuistoon... :D on sillä onneksi niin vaatimattomat toiveet, jos kesälomaksi riittää ryhmiksessä käynti ja leikkipuisto. Piti sitte mennä kurkistaan Tuomaan pajan leikkipaikka, ja sehän oliki jo kuivunu hyvin, ja voi sitä iloa, ko pääsi keinuun ja mäenlaskuun taas! Äitiki oli hirveen ilonen, ko pylly mahtu hyvin keinuun ;)






Matkin Yytä, ja tehen kotipostausta hetimmiten, ko on jotaki mistä näpsiä kuvia. Ei tästä hajotuksesta halua enempää muistettavaa... :) Ja komppaan myös siinä, että tyttöjen ilta ois niin kova sana, että sitä ootellessa. :)

Koitamapa olla vielä kauhean reippaina loppuviikkoki!

Koo

Ps. -20kg on menny rikkipoikkipuhki!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti