sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Pieniä paloja sunnuntaista

...joka on ollut muuten pahin jumituslukotuspäivä taas vähään aikaan! Oikeastaan koko viikonloppu on kulunut aika jumittavissa merkeissä, perjantaina vietettiin herkkupäivää ja treffi-iltaa kotona omatekoisten hamppareiden (oli muuten törkeän hyvää, namm!) ja leffan merkeissä, mutta siihen äksönit tämän viikonlopun osalta ovat oikeastaan jääneetkin. :D Okei, eilen olin aika reipas, mutta tänään ei ole lähtenyt sitten juuri mikään.

No, on tähän viikonloppuun sisältynyt ainakin superkivoja kirppari- ja ale-kierroksilla onnistumisia ja muutamia diy-projekteja! Ja huom, tässä kohtaa haluan muistuttaa teitä siitä kysymyshaastepostauksen kohdasta missä tunnustin, että olen äärimmäisen, siis äärimmäisen huono tekemään mitään käsitöitä. Näinä parina päivänä olen kuitenkin yllättänyt kaikki, eniten itseni, ja tehnyt useammankin kivan jutun itse! :) Koo hienovaraisesti vihjasi eilen, että olen jotenkin pelottavan martottunut, haha.










Diy-projekteista kivoin: Kontista löytynyt 3,5e farkkutakki sai uuden elämän farkkuliivinä, kun näytin sille hieman saksia, raastinta ja askartelulaatikosta löytyneitä niittejä! Tykkään itse älyttömästi ja olen käytännössä asunut siinä jo nämä kolme päivää. Povaankin meille siis pitkää ja onnellista yhteiseloa! ;) Toinen vaateprojekti oli tänään kirpparilta löytyneiden euron farkkujen muuntaminen shortseiksi, jotka nekin onnistuivat aika kivasti! En muistanut niitä kuitenkaan jumituspäissäni kuvata, hups. Sisustuspiristykseksi tein eteisen tasolle kivan teksti-taulun, uskomattoman luovaa ja taiteellista eikö totta! Lisäksi mielestäni sen kanssa kivasti käy yhteen tuo perjantaina erään sisustuskaupan muuttoaleista löytynyt wc-kyltti. :)

Kirpparoinnin lisäksi piipahdin tänään Cubuksella hakemassa ikiluottolemppari Depend-lakkoja parissa kivassa vappuvärissä, ja kuinkas kävikään, kun mokomat olivat alentaneet kaikki vaatteet 30%... Lakkojen lisäksi mukaan lähti maailman mukavin college, ah, eikä sille jäänyt hintaakaan kuin muutama hassu euro! Rakastanrakastanrakastan tätä, täydellinen sunnuntaivaate. :) Jumittamisen, vaateprojektien ja palavan collegerakastamisen lisäksi en olekaan sitten juuri muuta tehnyt, kuin ahminut Miialta saamaani Liza Marklundin superkoukuttavaa pokkaria aurinkoisella parvekkeella ja höpötellyt Jennan kanssa puhelimessa. Nyt ajattelin jatkaa tällä mielenkiintoisella linjalla, ja rojahtaa sohvalle Neloselta tulevan turhan hömppäleffan seuraksi.

Tarmoa uuteen viikkoon! ;)


Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti