keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Po-po-po-poistuisitko mun elämästäni, veisitkö mennessä ruman naamasi




Huhuuh, kiirettä pitelee! Vaan ei enää kauaa, ei ainakaan ihan näin maanisesti, nimittäin ylihuomenna on viimeinen päivä harjottelua, ja sitten elämä rauhottuu ainakin vähän, kun vuorokauteen tuleekin yhtäkkiä lisää 6-8 tuntia, jippii! Ja hei, huomenna saadaan viimein avaimet uuteen kotiinkin, jesjesss!! :) Lisäksi ostin tänään junaliput Kirsin luo, Joensuu here I come! Joten eiköhän näillä pari päivää vielä jakseta, perjantaina sitten nollaan hieman tilannetta after workeillä Tanjan kanssa. ;)

Tsemppiä teidänkin kiireisiin, kyllä me nämä vielä selätetään! Ja ps, käykää ihmeessä lukemassa Tickle your fancyn Saran huikea, ajankohtainen ja ajatuksia herättävä postaus hyvinvoinnista ja liikunnasta täältä, mikäli on vielä mennyt ohi korvien! Pus ja moi!


Yy




2 kommenttia:

  1. Just kuule sekunti sitte luin sen postauksen! Ja herätti kyllä ajattelemaan, että just nuinhan sitä tulee ajateltua aikalaila joka päivä. Kovasti unelmoin lihaksikkaammasta minästä, ja tiän mitä se vaatis, että sen saavuttaisin. Ja silti en tee niin paljon, vaikka tiän kuinka saisin sen mitä haluaisin! Eli en halua sitä tarpeeksi. Joten tehen just sen verran ko tehen, pääasia että tehen ees jotaki, enkä jää joka päivä sohvan pohjale. Paljon on kuitenki tähän mennessä jo tapahtunu. muistelee muutaman vuen takasta luikku-Tiinaa, niin johan on siihen verrattuna lihasta ( ja läskiä :D!

    Ja seki on häätyny hyväksyä, että motivaatiota tullee ja mennee. Aina ei voi tehä yhtä paljon, jos meinaa pittää hommassa mukana jonkulaisen mielekkyyen.

    VastaaPoista
  2. No kyllä, nyt puhut ystävä hyvä asiaa! Ite olen ollu viimeaikoina niin extrapaljon pitäispitäis -tyyppi, että aivan ällöttää. Toissaalta keho on kyllä näilä sairasteluila varmistanu sen, että on väkisinki joutunu pysytellä pois salilta ja olla jopa kotona jumppailematta, mikä on oikeastaan tehny kyllä tosi hyvvää. Nyt on kertyny varastoon sitä ihan oikeata motivaatiota ja mielekkyyttä. :) Hyvä me ja hyvä sie, sie olet kyllä käyny läpi niin ison muodonmuutoksen ja pelkästään positiivisseen suunthaan! -Yykkäpyykkä

    VastaaPoista